Beaphar Calming ogrlica za pse

Šifra proizvoda
B11091
65,00 kn

Beaphar umirujuća ogrlica za pse učinkovito smanjuje problematično ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod pasa svih pasmina i dobi. Koristeći sigurne i prirodne sastojke koji se polako oslobađaju u razdoblju od 3-4 tjedna, psi se osjećaju smireno, staloženo, opušteno i smanjuje problematično ponašanje. Beaphar umirujuća ogrlica za pse sadrži valerijanu i lavandu, koje se često koriste u ljudskoj zdravstvenoj zaštiti za upravljanje stresom i anksioznošću, a dokazano pomažu u nepoželjnim ponašanjima.
Ova ogrlica dugo djeluje, što je čini savršenom za smanjenje anksioznosti tijekom putovanja, boravak kod veterinara i tijekom božićnih blagdana. Jednom postavljen, sredstvo će se početi otpuštati za otprilike jedan sat.

Duljina:
65 cm (13,8 ") - Može se rezati po potrebi.

Siguran Odabir!
Donesemo ti sve od vrata do vrata po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 300 kn, dostava je besplatna.

Ako hranu neće, vrati ostatak vreće :)

Bitno nam je da tvoj ljubimac dobije ono što mu treba. Stoga, ako neće kupljenu hranu, vrati nam vreću s više od 80% sadržaja i možeš uzeti novu, punu.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.