BEA Puppy-Milk 500 g, mlijeko za štence

BEA Puppy-Milk 500 g, mlijeko za štence

BEA Puppy-Milk 500 g, mlijeko za štence

 • Šifra: B12402
 • Barkod: 8711231124022
BEA Puppy-Milk 500 g, mlijeko za štence
Info
 • Proizvođač:
  Beaphar
 • Brand:
  Beaphar
 • Starosna dob:
  štenci i mladi
 • Funkcionalna svojstva:
  ishrana mačića (skotnih mačaka)
 • LC bodovi:
  135
O proizvodu
Zamjensko mlijeko za štence, može biti upotrebljeno kao kompletna hrana za napuštene štence  od rođenja do 35 dana starosti. Ujedno je prikladno kao dodatak za kuje tijekom trudnoće ili kada doje svoju mladunčad. Obično mlijeko ne osigurava neophodne bjelančevine i ulja.   Puppy Milk osigurava povoljan odnos ulja i svih neophodnih vitamina i minerala.
Doziranje
Upotreba: Dodajte Puppy Milk u prahu u toplu, ne ključalu vodu i miješaj dok se potpuno ne otopi. Pustite da se ohladi do cca 38 ⁰C i tada je spremno za upotrebu. Osigurajte dovoljne količine svježe vode. Preporučeno razrijediti - dodajte 30g (12 žličica, 1 žličica je cca 2,5 g praha) na svakih 105 ml tople vode.
Preporučena dnevna doza: Zbog značajnih razlika u potrebama ,a ovisno o pasminama, veličini i životnoj dobi vrlo je teško precizno odrediti dnevne doze pa se kao najbolji vodič za prehranu uzima samo traženje  hrane od strane štenaca. Približne dnevne doze nalaze se  u tablici koja se nalazi u pakiranju proizvoda. Važno je vagati štence na dnevnoj bazi kako bi se dnevni težinski rast mogao uspoređivati s tablicom rasta vašeg veterinara ili uzgajivača.
Sastojci
Sastojci: mlijeko i derivati mlijeka, ulja i masti, minerali.
 
Sadržaj hranjivih tvari: sirovi proteini 24%, sirova vlakna 0%, sirova ulja i masti 24 %, sirovi pepeo 7%, vlaga 3,5%,kalcij 0,86%, fosfor 0,60%, natrij 0,50%, magnezij 0,16%, kalij 1,40%.
Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?