Otvorenje poslovnice u Trogiru - pas se veseli

Novi ZOOCITY u Dalmaciji - otvaramo poslovnicu u Trogiru!

Dođi na otvorenje ZOOCITY-a Trogir u subotu 14.5. jer te povodom otvorenja častimo s 15% popusta!

Zaokruži si datum 14.5. (subota) u svojem kalendaru te požuri u SPOT Retail Park (Plano - Trogir) jer ti povodom otvorenja novog ZOOCITY-a nudimo 15% popusta na ukupnu kupovinu i to sve do 28.5.

*popust se ne odnosi na proizvode na akciji te se popusti ne zbrajaju

Pridruži nam se na otvorenju sa svojim ljubimcem

Povedi i svog ljubimca jer smo, za sve ljubimce, pripremili i brojna iznanađenja! Svježe pečeni keksići iz ZOOCITY pseće pekarnice, prijenosne posudice za vodu, vrećice za izmet, vlažne maramice i lopatice za mačji pijesak samo su neka od pripremljenih iznenađenja.

Pas na plaži

Izvor fotografije: Pexels

Svi putevi vode u novi ZOOCITY (Trogirska cesta 6)!

Nova se poslovnica prostire na preko 310 m2, a svim su kupcima i njihovim ljubimcima na raspolaganju naši stručni i ljubazni djelatnici. Oni će ti, u svakom trenutku, pružiti savjet, pomoći prilikom odabira proizvoda te preporučiti ono najbolje za tvog ljubimca.

Ljubimci su nam uvijek na prvome mjestu, zato smo za njih pripremili pregršt artikala - od hrane vrhunske kvalitete, preko kreveta, ogrlica, veterinarsko-medicinskih proizvoda pa sve do igračaka.

Zato se požuri na otvorenje i obavi shopping uz popust od 15%, a naši će se ljubazni djelatnici pobrinuti za to da tvoj ljubimac bude sretan i zadovoljan uz brojna iznenađenja!

 

Vidimo se u SPOT Retail Parku Plano - Trogir!

Tvoj ZOOCITY