Happy Dog Supreme

Happy Dog i Happy Cat izvorne su njemačke hrane za pse i mačke. Svoj put su započeli kao mala obiteljska proizvodnja 1965. godine, a danas su jedan od najvećih proizvođača hrane za kućne ljubimce na području Europe.

Namirnice koje koriste u proizvodnji porijeklom su s lokalnih farmi iz Njemačke i uvijek su izvrsne kvalitete. Tako u hrani možeš pronaći meso različitih vrsta, ribu i iznutrice ili selektivne mesne bjelančevine. Uz voće, povrće i žitarice možeš biti siguran da svom ljubimcu daješ uravnotežen i zdrav obrok.

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

Kako bi tvoj najbolji prijatelj što više hranjivih tvari dobio iz prirodnih izvora, Happy Dog/Cat u svoje formule uvrštava i Natural Life Concept. Natural Life Concept je kombinacija prirodnih sastojaka koji opskrbljuju ljubimca svim potrebnim hranjivim tvarima za dobro zdravlje, imunitet, pokretljivost, zdravu probavu i kožu te sjajnu dlaku.

Jabuka je prirodan izvor vlakana i pektina koji osiguravaju dobru probavu.                                                                                                    Sjemenke lana izvor su omega-3 i omega-6 masnih kiselina za zdravlje kože i krzna.                                                                                                                     Novozelandska zelenousna školjka izvor je glukozamina i održat će zglobove, ligamente i tetive zdravima.

Probrana mješavina svježeg sušenog bilja bogata je esencijalnim biljnim uljima, vitaminima i mineralima.

Elementi u tragovima važni su za optimalno funkcioniranje organizma.

Kako bi osigurali zdrav obrok za tvog ljubimca ne koriste ekstrakte biljnih bjelančevina, GMO sastojke, soju, umjetna bojila, pojačivače okusa ni konzervanse, a hrana ima visoku probavljivost - 90%. Samo izvrsno za naše ljubimce!

Happy Dog i Happy Cat donosi ti 5 linija hrane za pse i tako osigurava da za svakog ljubimca pronađeš onu hranu koja će mu najbolje odgovarati.

 

Happy Dog Supreme Young: Linija za štence i mlade pse uz jedinstveno dvofazno hranjenje štenaca srednjih i velikih pasmina. Izvrstan je odabir za rast i razvoj.

(Baby Starter, Mini Baby & Junior, Baby Original, Baby Lamb & Rice, Baby Giant Lamb & Rice, Junior Original, Junior Lamb & Rice, Junior Giant Lamb & Rice)

Happy Dog Supreme Mini: Linija posebno prilagođena odraslim i starijim psima malih pasmina. Odličan odabir za male njuške.

(Mini Adult, Mini Senior)

Happy Dog Supreme Fit & Vital: Linija za pse srednjih i velikih pasmina. Zadovoljava sve potrebe odraslih, starijih ili pretilih pasa.

(Medium Adult, Maxi Adult, Senior, Light Calorie Control)

Happy Dog Supreme Sensible: Linija prilagođena malim i velikim osjetljivim psima i onima s intolerancijama. A mogu ih slobodno odabrati i oni koji vole drugačije okuse.

(Mini Neuseeland, Neuseeland, Mini Ireland, Ireland, Mini Toscana, Toscana, Mini Canada, Canada, Mini Africa, Africa, Mini Montana, Montana, Mini France, France, Andalucia, Greece, Lombardia)

Happy Dog Pur: Monoproteinska mokra hrana za odrasle pse, napravljena od 100% mesa i iznutrica ili ribe. Idealna je za osjetljive i izbirljive pse.

(puretina, patka, govedina, janjetina, divljač, konj, bison, losos)

 

Uvjereni smo da svom ljubimcu želiš osigurati uravnotežen i zdrav obrok, a možeš ga pronaći unutar Happy Dog i Happy Cat asortimana. Ako nisi siguran koju hranu odabrati, slobodno se obrati našim stručnim djelatnicima i veterinarima koji će ti pomoći u odabiru.