Rinti Singlefleisch govedina 400 g, konzerva

17,09 kn
Dostupno
Šifra proizvoda
FI94043
Rinti Singlefleisch govedina 400 g, konzerva je dostupan za kupiti u količinama po 6
Rinti Singlefleisch govedina čista govedina je potpuna hrana za pse osjetljive na hranu.
Sadrži samo jedan izvor bjelančevina, bez žitarica, soje, umjetnih bojila i konzervansa.
Hrana je bogata bjelančevinama bez ugljikohidrata.
Rinti Singlefleisch govedina čista govedina je potpuna hrana za pse osjetljive na hranu. Sadrži samo jedan izvor bjelančevina, bez žitarica, soje, umjetnih bojila i konzervansa. Obzirom da se koristi samo govedina u hrani smanjuje se rizik od alergija i intolerancije na hranu. Bogata je bjelančevinama bez ugljikohidrata. Dozirati po tablici na pakiranju. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i iskoristiti u roku 2-3 dana. Ne davati izravno iz hladnjaka.
Pas je po prirodi mesožder i žitarice mu nisu potrebne. Pas ne treba ugljikohidrate kao izvor energije jer masti i bjelančevine sadržane u mesu opskrbljuju ga kalorijama koje su mu potrebne. Rinti mokra hrana sadrži potrebne vitamine i elemente u tragovima koji opskrbljuju Vašeg psa. Također ima uravnotežen omjer kalcija i fosfora za pravilnu izgrađnju kosti i optimalno funkcioniranje metabolizma.

SASTOJCI:
Govedina 100% (fileki,vime jetrica, bubrezi, burag, mišićno meso), minerali.

ANALITIČKI SASTAV:
Sirove bjelančevine 11%, sirove masti 8%, vlakna 0,5%, pepeo 2%, vlaga 79%, kalcij 0,30%, fosfor 0,25%. U 1 kg dodano je: E671 Vit. D3 200 IU, Vit. E 40 mg, E6 (cink; cink oksid) 30 mg.
© 2020 Zoo City. Sva prava zadržana.