Rinti Singlefleisch janjetina 400 g, konzerva

Šifra proizvoda
FI94041
Rinti Sensible čista janjetina potpuna je hrana za odrasle pse osjetljive na hranu.
Za pse sklone alergijama i intololeranciji na hranu.
Bez žitarica i ugljikohidrata.
Bez soje, konzervansa i bojila.
22,00 kn 2,92 €
Rinti Sensible čista janjetina potpuna je hrana za odrasle pse osjetljive na hranu.
Za pse sklone alergijama i intololeranciji na hranu.
Bez žitarica i ugljikohidrata.
Bez soje, konzervansa i bojila.
Rinti Singlefleisch čista janjetina je potpuna hrana za odrasle pse osjetljive na hranu. Sadrži samo jedan izvor bjelančevina, bez žitarica, soje, umjetnih bojila i konzervansa. Obzirom da se koristi samo govedina u hrani smanjuje se rizik od alergija i intolerancije na hranu. Bogata je bjelančevinama bez ugljikohidrata. Dozirati po tablici na pakiranju. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i iskoristiti u roku 2-3 dana. Ne davati izravno iz hladnjaka.
Pas je po prirodi mesožder i žitarice mu nisu potrebne. Pas ne treba ugljikohidrate kao izvor energije jer masti i bjelančevine sadržane u mesu opskrbljuju ga kalorijama koje su mu potrebne. Rinti mokra hrana sadrži potrebne vitamine i elemente u tragovima koji opskrbljuju Vašeg psa. Također ima uravnotežen omjer kalcija i fosfora za pravilnu izgrađnju kosti i optimalno funkcioniranje metabolizma. SASTOJCI: Janjetina 100% (pluća, burag, jetra, meso mišića), minerali. U 1 kg dodano je: Vit D3 200 IU, Vit. E 40 mg, cink (cink oksid) 30 mg. ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 11%, sirove masti 6%, sirovi pepeo 2%, sirova vlakna 0,5%, vlaga 80%
Siguran Odabir!
Donesemo ti sve od vrata do vrata po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 299 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba Vjernosti :)

Popusti na poslastice, pijesak za mačke, suhu i mokru hranu. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.