MICA MACA LIJEČI PREDENJEM

14.03.2018.

Predenje mace kreće se u intervalu od 20 do 200 Hz i djeluje terapeutski na više stanja:

1.     Smanjuje stres – predenje mace djeluje sedativno na živčani sustav ljudi i time automatski smanjuje stres i napetost koju osjećamo kada se vratimo s posla.

2.     Dijagnostika bolesti – i mace imaju posebnu moć osjećaja. Zbog toga se razlikuje predenje koje upozorava na određenu bolest i predenje iz uživanja.

3.     Snižava krvni tlak – mačje predenje može utjecati na snižavanje povišenog krvnog tlaka. Maca neće djelovati tako da prestaneš uzimati liječničku terapiju, ali svakako bi ti njezina prisutnost mogla pomoći.

4.     Jača kosti – ne znamo točno kako, ali svjetski ortopedi su rekli da je frekvencija od 20-200 Hz koju proizvodi maca dok prede najbolja za jačanje kostiju.

5.     Smanjuje rizik od infarkta - posljednja istraživanja kardiologa govore da oni koji imaju mace imaju 40 % manje rizika da dožive infarkt.

6.     Ublažava otok i infekcije – stručnjaci kažu kako silina vibracija koju mačke proizvode ubrzava cirkulaciju, što pomaže bržem smanjenju otoka i izbacivanju infekcije iz organizma.

7.     Pozitivno djeluje na ligamente i mišiće – profesionalni sportaši primijetili su pozitivno djelovanje ljubimaca u trenucima zamora mišića ili ozljeda ligamenata i tetiva. Vođeni tim zapažanjem, znanstvenici su potvrdili tu pojavu.

Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?