NAGRADNA IGRA


VELIKA NAGRADNA IGRA „OSVOJI I POMOZI“

Sudjeluj u nagradnoj igri ZOO CITY-a i City Centera one od 8. do 25. studenoga i uz malo sreće osvoji 10.000 kuna za svog ljubimca te dodatnih 5.000 kuna koje ćeš donirati udruzi koju sam odabereš.

Svaki ljubimac najviše od svega voli provoditi vrijeme s tobom, maziti se i igrati. Ali jako voli i novu igračkicu ili neku finu poslasticu, zar ne? J Zato od 8. do 25. studenoga navrati u ZOO CITY u City Center one WEST/EAST/SPLIT i razveseli svog ljubimca nečime jer svaka kupnja može donijeti puuuuno sreće  tvom ljubimcu i brojnim životinjama za koje se brinu divni ljudi u udrugama.

Uz račun, dobit ćeš i kupon koji trebaš ispuniti i ubaciti u kutiju jer uz malo sreće baš ti možeš osvojiti 10.000 kuna u ZOO CITY poklon bonovima. Osim super nagrade za svog ljubimca, imaš priliku uveseliti i druge: naime,  dobit ćeš dodatnih 5.000 kuna koje poklanjaš udruzi koju odabereš. 

Pogledaj ovdje listu udruga koje rade divan posao i brinu se o životinjama. Ako si baš ti sretnik kojega ćemo izvući i pokloniti mu nagradu, imat ćeš priliku izabrati jednu od udruga s popisa kojoj možeš pomoći s 5.000 kuna. Zvuči lijepo, zar ne?

I najmanja kupovina dijeli te od super nagrade i mogućnosti da učiniš uistinu lijepo djelo i usrećiš one kojima je to potrebno. 

Nemoj to propustiti! 

Više o nagradnoj igri 'Osvoji i pomozi' pročitaj u Pravilima (CCO EastCCO WestCCO Split).

Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?