Košarica

Sakupljajte bodove i kupujte povoljnije! Za svaku utrošenu kunu ostvaruje se 1 bod. Prikupljeni bodovi se zbrajaju, a vidljivi su na internetskoj stranici www.zoocity.hr te na ZOO CITY prodajnim mjestima. Bodove je moguće iskoristiti 24 sata nakon kupovine. Bodove je moguće iskoristiti za popuste i to:
500 bodova za 5% popusta, 1.000 bodova za 10% popusta te 1.500 bodova za 15% popusta! Nema zadane minimalne kupnje te stoga bodove osvajate svakom kupovinom. U obračun bodova ne ulaze iznosi cijene dostave i fiksne dostave. Nagradne bodove ostvaruju samo registrirani korisnici. Ukoliko još niste registrirani, registrirajte se sada!

Popust vrijedi za cjelokupan iznos prilikom sljedeće kupovine, 24 sata od datuma posljednjeg prikupljanja bodova, bez obzira na način plaćanja. Popust se može iskoristiti jednokratno i nije prenosiv. Bodove nije moguće dodavati naknadno.

 

Uživajte u shoppingu i besplatnoj dostavi direktno u Vaš dom! 

Dostava je besplatna u cijeloj Hrvatskoj za narudžbe veće od 299,99 kn.
Iznimka su proizvodi koji u katalogu imaju izražen poseban trošak dostave, bez obzira na ukupan iznos narudžbe. Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 299,99 kn obračunava se 31,25 kn (uključen PDV). Minimalna narudžba za online kupnju je 50,00 kn. Cijene pojedinih proizvoda u web shop-u su niže od onih u trgovinama. 

Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?