Novi dizajn Web trgovine

Novi, moderniji, pregledniji i praktičniji dizajn stranice olakšat će ti i pojednostaviti shoppingiranje te smo sigurni kako ćeš uživati još više nego do sada. U ovom članku donosimo ti sve na jednom mjestu. Od ponude pa sve do novih funkcionalnosti, načina korištenja weba i sve najbitnije informacije koje su ti potrebne kako bi prilagodba na novi web shop bila što lakša.

 

NAVIGACIJA

Samim dolaskom na naslovnu stranicu mogu se primijetiti velike promjene u navigacijskoj traci. Navigacijska traka je fokusirana na raspodjelu same ponude proizvoda prema ljubimcima tako tu možeš pronaći proizvode za pse, mačke i sve ljubimce. Nakon ponude proizvoda možeš pronaći naš Blog sa puno zanimljivih savjeta za tvog ljubimca. Na desnoj strani navigacijske trake pod Lokacije ćeš pronaći sve adrese naših poslovnica i dvije nove funkcionalnosti na našem webu - Pet Friendly mjesta i Pet Friendly usluge. Nakon toga slijedi Moj Zoocity gdje ćeš se prijavljivati u svoj profil, provjeravati svoje narudžbe i dodavati podatke o svom ljubimcu.

 

Kategorije po ljubimcima

Nova funkcionalnost su posebno izdvojene kategorije po ljubimcu. Na primjer klikom na PAS u navigacijskoj traci odlaziš na posebnu stranicu gdje možeš pronaći sve za svog psa - izdvojene ponude po kategorijama, akcijske artikle i posebno filtriranje po cijeni ili brandu.

 

 

Povratkom na početnu stranicu, jednostavnim scrollom kroz ostatak web ćeš pronaći posebno izdvojene ponude, članke i savjete. Ako želiš postati dio ZOOCITY KLUB-a, primati personalizirane ponude za svog ljubimca i štedjeti pri svakoj kupnji - onda ćeš svakako kliknuti niže:

 

 

RECENZIJE PROIZVODA

Ispod svih proizvoda sada imaš priliku za ostaviti svoju recenziju.

 

O NAMA, KORIŠTENJE I PRAVILA

U donjem dijelu našeg weba ćeš pronaći sve informacije o ZooCity-u. Za one koji se još boje kupovati online preporučamo da bace pogled na "Opći uvjeti internet trgovine" i "Opći uvjeti korištenja internet stranice" gdje će pronaći sve informacije o kupnji na našem webu. Za svaku dodatnu pomoć nas možeš uvijek kontaktirati na istaknute email adrese i brojeve telefona. Petletter je naš newsletter preko kojega ćemo te informirati o super ponudama za tvog ljubimca.

 

Sretno u snalaženju novim webom, a za sva pitanja stojimo ti na raspolaganju na putem telefona 01/2411-878 i 01/7897-916  ili putem e-maila webshop@zoocity.hr

Pronjuškaj našu PONUDU!