Novosti


  

Meatlove

15.02.2017.

MeatLove je hrana za pse koja koristi isključivo sirove sastojke (meso, voće, povrće ili bilje) s regionalnih obiteljskih gospodarstava. Svježe meso je standarda za ljudsku prehranu. Vođeni su načelom da gotova hrana treba biti što manje prerađena i prirodnija. U proizvodnji se ne koriste konzervansi, umjetne boje, arome, antioksidansi kao ni šećeri i umjetna punila ili klaonički otpad.

Sredstva za smirenje Adaptil i Feliway

17.01.2017.

 
Nove sredine, transport i posjet veterinaru mogu biti stresni za naše ljubimce. Postoje sredstva s kojima im možemo pomoći kao što su sintetičke imitacije feromona. 
 

Adaptil  je sintetička imitacija feromona za umirenje pasa koji smiruje pse pod stresom i gradi povjerenje u nesvakodnevnim situacijama (selidba, prihvaćanje nove sredine,  transport, strah od pucanja, posjet veterinar). Nema nuspojava, njegov miris je neprimjetan za čovjeka , ne ostavlja mrlje,  a  pogodan je za pse svih uzrasta i dobi kao i za bolesne pse.Dolazi u 3 oblika: spray, ogrlica i raspršivač.                                                                          

Feliway je sintetička imitacija feromona F3 (feromon okoline) koji smiruje u novoj okolini i sprječava označavanje terena mokraćom ili grebanjem. Dostupan je kao raspršivač za utičnicu, kao pojedinačan sprej te u praktičnom malom formatu za putovanja.

Idealno korištenje FELIWAY® je tjedan dana prije stresne situacije i nastavak u roku od najmanje 4 tjedana. Kod željene promjene ponašanja mačke potrebno je koristiti FELIWAY® još najmanje 2 tjedna nakon završetka neželjenog ponašanja. Smanjuje stres i stvara sigurnost i zdravlje u nepoznatim situacijama. Pomaže u sprječavanje agresivnog ponašanja u novoj okolini (selidba, transport, smještaj u mačjem svratištu).  Idealan je protiv označavanja mokraćom i grebanja.  Djeluje protiv osjetljivosti na zvukove i stres i uvijek stvara novi unutarnji mir. Može se koristiti za mačke svih starosti kao i za bolesne mačke.

Natures Menu

16.12.2016.

Je li vaš pas već probao Natures Menu Barf? Pitate li se ikad  čime i zašto baš time, hranite svog psa? Je li to najbolje što mu možete ponuditi?

Ljudi danas postaju svjesni onoga što jedu, zašto ne razmisliti o tome što jedu naši ljubimci koje toliko volimo.

Kako bi shvatili što najbolje možemo ponuditi svom psu, prvo moramo otkriti tko je četveronožno stvorenje s kojim dijelimo svoj dom, život. Davno prije nego je zaposjeo našu fotelju pas je bio vuk. Iako se čini nevjerojatnim i danas bez obzira kako mali, veliki, čupavi ili golokožni bili njihova DNK, vrsta, rod i anatomija je zapravo ostala ista. Evolucija čini svoje i mora osigurati da svaka generacija preživi najbolje što može s onim što ima ponuđeno, pa tako i na hrani prepunoj žitarica, ali je li to stvarno ono što im je priroda namijenila. 

Vukovi u prirodi, kako nekad tako i danas, love, trgaju komade mesa i takve gutaju, jedu hrskavice, unutarnje organe i kosti, ali i ono što je sastavni dio probavnog sustava plijena, trave i razno bilje, sve ono što je divljač pojela, a instinkti ih vode da u prirodi nađu sve ono što im organizam treba. 

Probavni sustav vuka i psa je ostao isti, škarasto zubalo namijenjeno trganju hrane, a ne žvakanju, koje baš i ne vole. Veliki želudac sa sadržajem koji je izrazito kiseo kako bi mogao probaviti velike količine bjelančevina. Probava ugljikohidrata kod pasa počinje u crijevima, a kratko crijevo kakvo oni imaju, ne omogućuje dovoljnu probavu biljne tvari. 

A čime mi godinama hranimo naše pse?

Dehidrirana hrana zbog ekonomičnosti proizvodnje, a time i konačne cijene prepuna je žitarica, pšenice, kukuruza s nešto mesnog brašna koje je uglavnom nastalo od nusproizvoda i kosti. Zbog ovih sastojaka, siromašnih hranjivim tvarima, moraju se dodavati umjetni dodaci.

Po čemu se onda NM Barf razlikuje? 
Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama? 
-
-