O nama

ZOO CITY je maloprodajni brend najveće regionalne distribucijske kuće ZOO HOBBY. Najrašireniji je hrvatski lanac trgovina proizvoda za kućne ljubimce s 22 poslovnice u Zagrebu, Zaprešiću, Velikoj Gorici, Varaždinu, Čakovcu, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Samoboru, Koprivnici i Makarskoj. Naša vizija je ponuditi kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima vrhunski ugođaj kupnje uz potpuno zadovoljavanje njihovih potreba, bez obzira je li riječ o psima ili mačkama, pticama ili glodavcima, ribama ili gmazovima... Inovativan koncept "one stop shop" (sve na jednom mjestu) za kućne ljubimce u trgovačkim centrima prihvatili su vlasnici kućnih ljubimaca, ali i poslovni partneri. Tako se ZOO CITY trgovine uskoro otvaraju i u drugim hrvatskim gradovima, a u veljači 2012. godine ZOO CITY postaje dio najjače regionalne distribucijske kuće u sektoru kućnih ljubimaca – ZOO HOBBY d.o.o. Više o veleprodaji saznajte na

http://www.zoo-hobby.hr/

"Iz ljubavi za ljubimce" -  naš je slogan i odraz atmosfere u našem kolektivu. Svi zaposlenici tvrtke ZOO CITY imaju barem jednog kućnog ljubimca i gaje istinsku ljubav prema tim malim stvorenjima. Nesretni smo i nezadovoljni velikim brojem neudomljenih i loše tretiranih životinja kojima neprekidno nastojimo pomagati. Sve ZOO CITY prodavaonice su uređene po najvišim standardima i nude prvoklasnu uslugu stručnog i educiranog osoblja.

Raznolikost izbora - asortiman naših prodavaonica sastoji se od etabliranih svjetskih bendova hrane, opreme, igračaka i veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce. Proizvode pomno biramo kako bismo uspješno ispunili sve želje i potrebe naših kupaca. Također, nadilaze li želje vaših kućnih ljubimaca uobičajene osnovne potrebe, u našim ćete trgovinama pronaći ono što do sada zasigurno niste imali priliku sresti na hrvatskom tržištu! 

Dostupnost – svaki mjesec imamo preko 60 proizvoda na akciji! Na taj smo način pouzdan partner u njezi i brizi za kućnog ljubimca pristupačnoj svačijem džepu!

"Sve na jednom mjestu" - u želji da kupcu pružimo što ugodniju kupnju i uklopimo brigu za ljubimca u brz ritam svakodnevnice, u sklopu nekih prodavaonica nalaze se i veterinarske ljekarne.

OSNOVNE INFORMACIJE: 

ZOO HOBBY d.o.o. društvo za unutarnju i vanjsku trgovinu
Sjedište: Vranjički put 19, 21 000 Split
Adresa zagrebačke centrale: Radnička cesta 177, 10 000 Zagreb
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Splitu, MBS: 060087569
Poslovna banka: Erste&Steiermarkische banka d.d., Zagreb, žiro račun: 2402006-1500025863
Temeljni kapital 750.000 kn uplaćen u cjelosti 
Uprava: Edvard Varda, D. BundaraZOOCITYFICIRAJTE svoj desktop!! Kliknite na jedan od wallpapera i odaberite veličinu slike koja Vam odgovara!Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama? 
-
-