Orijen i Acana - biološki prikladna hrana

12.01.2018.

Svaki ljubimac izbirljiv je na svoj način, a na nama je da im priuštimo obrok za oblizati brk. 

Champion Petfoods filozofija temelji se na tome da pripremaju biološki prikladnu hranu od svježih regionalnih sastojaka kuhanu u vlastitim kuhinjama. Ovaj standard hrane osmišljen je na dva načina. Prvi, da hrani ljubimca u skladu s njegovim evolucijskim razvojem prema prehrani bogatoj crvenim mesom i bjelančevinama. Drugi, da ga hrani raznovrsnim sastojcima koji su uzgojeni ili ulovljeni na održiv način od poznatih i regionalnih dobavljača te dostavljeni u kuhinje svježi svaki dan. Iz svega navedenog tvoj ljubimac će sigurno obožavati ovu hranu.

Što je ustvari biološki prikladna hrana?

Biološki prikladan princip prehrane je jednostavan: odražava količinu, svježinu i raznolikost mesa koju je priroda evolucijskim razvojem namijenila psima i mačkama za prehranu. Bogati i hranjivi mesni sastojci odražavaju evolucijsku prehranu tvog ljubimca, isključujući visoko glikemijski opterećene ugljikohidrate, biljne bjelančevine, umjetne dodatke i sve ostalo što majka priroda nije namijenila da tvoj pas ili mačka jedu.

ORIJEN i ACANA hrana slijedi i 5 pravila prirode:

1. Bogata je mesom i bjelančevinama

2. Bogata svježim mesnim sastojcima

3. Obilna raznolikost mesa

4. Wholeprey™ omjeri mesa*

5. Ograničen ugljikohidrati

 

PO ČEMU JE OVA HRANA DRUGAČIJA?

Ono što mnogi proizvođači hrane za ljubimce zovu svježim, u stvari je meso klase za životinje – smrznuto u blokovima od 25 kg radi lakšeg transporta i skladištenja, često više puta zamrzavano i odmrzavano, a prije nego što postane hrana za ljubimce često stoji mjesecima.

Što je još gore, mnogi sjevernoamerički proizvođači hrane za ljubimce koriste sušene životinjske sastojke, dodaju četiri dijela vode kako bi nastala “mesna kaša” – sastojak koji potom označavaju “svježim ili svježe smrznutim”. Nije čudo da postoji tolika zbrka!

Tvoj ljubimac biti će oduševljen hranom, a ti njegovim zdravljem i energijom. Kao što za nas vrijedi poslovica u zdravom tijelu zdrav duh, za njih vrijedi lijep ljubimac izvana = zdrav ljubimac iznutra!  

Naruči za pse: http://bit.ly/2tIRcTv

Naruči za mačke: http://bit.ly/2Fg7gSv 

 *Priroda je uskladila sadržaj hranjivih tvari u cijeloj lovini, kako bi psi i mačke, savršeno zadovoljili svoje prehrambene potrebe. Omjeri mesa, organa i hrskavica odražavaju prirodnu prehranu, te eliminiraju potrebu za dugim popisima umjetnih sastojaka.

Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?