Tko smo mi?

Prvo klasika: mi smo hrvatska tvrtka. Mislimo da je to važno zato što brinemo za domaće tržište, za Tebe. Nitko nas ne uvjetuje što da Ti ponudimo. Osluškujemo Tvoje potrebe i osiguravamo Ti ono što trebaš i želiš. Pažljivo sklapamo prijateljstva s partnerima. Zadali smo si visoke standarde jer želimo najbolje za Tebe.

Ali ono što je najvažnije: mi brinemo o ljubimcima, velikim i malim, s nogama i bez njih, s krilima i bez krila i sve ih volimo! 😊

Znamo da i Ti voliš svog ljubimca (inače ne bi bio ovdje i čitao ovo, zar ne?) pa želimo sudjelovati u brizi za njega. Kod nas stvari ne idu „k'o na traci“. Vodimo računa o detaljima, osobno pregledavamo robu koju Ti šaljemo, brinemo o svakom Tvom ljubimcu.

Stalno tražimo nove načine kako da Ti olakšamo kupnju, kako da što brže i jednostavnije nabaviš sve što želiš za svog ljubimca.

Mi smo dobra, probrana ekipa koja zna svoj posao, ali stalno dalje uči i trudi se iskoristiti to znanje kako bi Tvom ljubimcu pružila sve što mu treba.

Jako nam je bitno da stvari postavimo kako treba, da ponuda bude raznovrsna i velika, da paketi stignu što prije (najčešće idući radni dan) i da imaš kvalitetnu uslugu putem webshopa, telefona, maila ili facebook-a, što god Ti najviše odgovara.

Uživamo u radu i komunikaciji s ljudima, a najzadovoljniji smo kada vidimo da su ljubimci sretni i zdravi. To nas ispunjava. Ako si k tome još i Ti zadovoljan – tim bolje, nitko sretniji od nas. 😊

Zahvalni smo za svaku pohvalu, ali i kritiku jer iz njih učimo. Zato samo javi, mi to možemo podnijeti.

Slobodno nam šalji fotke svojih ljubimaca (na koji god način Ti je zgodno) da i mi uživamo zajedno s vama.😊

#izljubavizaljubimce


Želite primati obavijesti o našoj ponudi i biti među prvima koji saznaju o novim akcijama?