Black Friday, Saturday, Sunday what?

Ostvari popust od 20% na ukupnu kupovinu od 26.-28.11. u svim ZOOCITY poslovnicama i na web shopu.

Black Friday u ZOOCITY-u

Kod nas Black Friday traje cijeli vikend!

Ovog vikenda (26.-28.11.) požuri u najbliži ZOOCITY jer kod nas nije samo Black Friday, već je Black Weekend što znači da te, do kraja tjedna, častimo s 20% popusta na ukupnu kupovinu (naravno, popust se ne odnosi na već prethodno snižene artikle, živi program i ne zbraja se s loyalty popustom).

Također, za sve one osobe koje vole obavljati shopping iz udobnosti vlastitog doma imamo dobre vijesti: akcija vrijedi i na našem web shopu, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kn 200kn.

Black Friday – zanimljive činjenice!

  • trenutni izraz "BLACK FRIDAY" počeo se koristiti 1990-ih godina
  • black boja označavala je crnu tintu kojom su trgovci, na papir, zapisivali svoje profite, dok su gubitke bilježili crvenom bojom
  • nekada (oko 1800-ih godina) se izraz „Black Friday“ koristio za krah burze

Znaš li da imamo i božićni asortiman?

Bliži se adventsko razdoblje kada svi ukrašavamo svoje kuće, stanove, slušamo božićne hitove koji nikada neće dosaditi te gledamo božićne filmove, a čitav grad miriše na cimet i klinčiće. Vrijeme je da provjeriš što imamo u ponudi te iznenadiš svog ljubimca novom igračkom, toplom božićnom dekicom, jastučićem, kaputićem Djeda Mraza ili nekim drugim proizvodom koji će također dodatno ukrasiti tvoj dom i dati mu „božićni ugođaj“.

Tko zna, možda je baš ovaj vikend idealan za kupnju božićnih poklona kako za dvonožne, tako i za četveronožne prijatelje.

 

Pogledaj našu ponudu po kategorijama

 

 

Vidimo se!

Tvoj ZOOCITY