Plaćanje

U postupku naručivanja može se odabrati jedno od sljedećih načina plaćanja:

 • KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM - mogućnost plaćanja na rate karticama Erste i PBZ banke (1-6 rata):

American Express - > Visa Premium
Diners Club
MasterCard
Maestro
Visa

 Nema minimalnog iznosa za plaćanje karticama na rate.

Plaćanje je sigurno i šifrirano.

UNCONDITIONAL (ww.zoocity.hr) koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 • POUZEĆEMplaćanje gotovinom ili karticom dostavljaču kad vam dođe paket
  • gotovinskim plaćanjem dostavljaču. Plaćanje pouzećem moguće je prilikom narudžbe za sve adrese na kontinentu i otoke koji su na popisu: https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke. Za sve preostale otoke nije moguće plaćanje pouzećem, zbog prirode dostave.
  • kartično jednokratno plaćanje DPD ili GLS dostavljaču. Prilikom preuzimanja paketa moguće je jednokratno kartično plaćanje dostavljaču.
   DPD kartično - Primatelj paketa će prvo primiti obavijest o očekivanoj dostavi paketa, a zatim obavijest koja sadrži poveznicu na WSPay sustav. Primatelj ima mogućnost                                                 online plaćanja paketa jednom od sljedećih kartica: Maestro, Mastercard, Visa ili Diners.
   GLS kartično - Plaćanje dostavljaču na POS uređaju prilikom isporuke paketa
 • OPĆOM UPLATNICOM/VIRMANOM - prilikom plaćanja općom uplatnicom potrebno je dati osobne i podatke o bankovnoj kartici. Obrada tih podataka podliježe Izjavi o privatnosti društva UNCONDITIONAL. Uplatu za virmansku narudžbu je potrebno napraviti u roku od 24 sata od napravljene narudžbe. Za uplate iz stranih banaka je potrebno provjeriti naknadu koju banka naplaćuje za transakciju te uplatiti i iznos naknade zbrojen s troškom narudžbe.

Upute za plaćanje općom uplatnicom:

Primatelj: UNCONDITIONAL d.o.o., Radnička cesta 177, Zagreb
IBAN: HR6024020061500025863

Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Model i poziv na broj: 00 - [datum uplate u obliku npr. 07-04-2020]
Napomene: Opis plaćanja
Ovdje upišite broj narudžbe

 

R1 RAČUN

Za izdavanje R1 računa preko webshopa potrebno je nakon napravljene narudžbe javiti se na webshop@zoocity.hr s podacima o firmi.