Božićna akcija u ZOOCITY-u!

Ostvari popust od 20% na ukupnu kupovinu od 17.-19.12. u svim ZOOCITY poslovnicama i na web shopu.

https://www.zoocity.hr/sve-za-tvog-ljubimca.html

Bliži nam se Božić! Znaš li što ćeš pokloniti svom ljubimcu za Božić?

Tvoj ljubimac je cijeeele godine bio jako dobar, poslušan i veseo? Nagradi ga! Pa čak i ako je bio malo zločest ili neposlušan, ipak ti je uvijek pružao bezuvjetnu ljubav i veselio ti se kao da te nije vidio godinu dana iako je zapravo prošlo 5 minuta. Upravo zbog toga bi bilo lijepo pripremiti mu neki slatki poklon.

Gdje pronaći idealan poklon za svog četveronožnog prijatelja?

Idealno bi bilo da se uputiš u bilo koju ZOOCITY poslovnicu ovog vikenda (17.-19.12.) jer ti nudimo 20% popusta na ukupnu kupovinu (popust se ne odnosi na već prethodno snižene artikle, živi program i ne zbraja se s loyalty popustom)! Također, sretna vijest za sve one zimogrozne koji više vole naručivati online zamotani u dekicu: božićna akcija vrijedi i na našem web shopu.

Napomena: zbog velikog broja web narudžbi moguće je duža isporuka

BONE APPÉTIT XMAS zdravi keksi: idealan poklon za tvog peseka

Recept za keksiće razrađen je u suradnji s pekarom Kroštula kako bi zadovoljio i najzahtjevnije nepce, a svi sastojci su prirodni, bez aditiva i umjetnih konzervansa te bez glutena i šećera. Iako su namijenjeni kao poslastice, odnosno dopunska hrana za odrasle pse, sastojci su zdravi i prirodni. Više o keksićima saznaj na Bone Appétit XMAS keksi.

"Inovativan i jako sladak dizajn psića s crvenim Rudolf nosićem i zimskim šalom idealan je poklon za ljubimce."

Bone Appétit xmas keksi

Keksići se inače mogu kupiti u rinfuzi u ZOOCITY pekarnicama [Zagreb - Supernova Garden Mall (Ulica Rudolfa Kolaka 14), Osijek (Drinska 125), Pula - Max City (Stoja 14a) i Zabok - City Park Centar], no ovog smo adventa, odlučili zapakirati keksiće u božićnu ambalažu kako bi i najdraži četveronožni dlakavci nanjuškali svoj poklon ispod bora. 

 

Pogledaj što sve imamo u ponudi, posjeti nas ovog vikenda i odaberi najslađi poklon za najbolju njuškicu!

 

Tvoj ZOOCITY