Brit Premium - novo u ponudi!

Najavljujemo novost u ZOOCITY-u, stigla nam je Brit Premium hrana za pse i mačke!

Brit Premium - novo u ponudi!

Brit Premium odlikuju kvalitetni sastojci i visoka jestivost. U proizvodnji se koristi losos iz Norveške, janjetina iz Novog Zelanda, puretina i piletina iz Češke i Njemačke te divljač i kunić iz Češke. U proizvodnji se ne koristi soja, GMO sastojci ni kemikalije. Visokokvalitetne bjelančevine dolaze iz prirodnih sastojaka, a dodatak prebiotika, bilja, vitamina i minerala čini Brit Premium hrane potpunima.

Kroz svoju hranu Brit Premium stvara temelje za četiri stupa psećeg zdravlja - optimalnu tjelesnu kondiciju, dobru probavu, zdravu kožu i odličnu pokretljivost. Za svog psa tako možeš odabrati odgovarajuću hranu ovisno o njegovoj dobi, veličini pasmine i tjelesnoj kondiciji.

Kroz hranu za mačke sprječava četiri najčešća problema sa zdravljem - pretilost, upalu desni, upalu urinarnog trakta i mokraćne kamence te proljev. Za svoju mačku možeš odabrati odgovarajuću hranu ovisno o njenoj dobi, životnim navikama i posebnim prehrambenim potrebama.

Ako tvoj najbolji prijatelj više voli mokru hranu, Brit ima velik izbor i za njega. Za svog psa ili mačku odabrati možeš mokru hranu u konzervi, kobasici ili sočnoj vrećici. Razni okusi i teksture zadovoljit će čak i najizbirljivijeg ljubimca.

Od nove, ukusne hrane dijeli te svega par poteza mišem ili šetnja do tebi najbliže ZOOCITY poslovnice.

Požuri i omogući svom najboljem prijatelju da zadovoljno poliže brk!

Pogledaj cijelu ponudu!