Nova njuška je u gradu!

ZOOCITY OTVORIO NOVU POSLOVNICU U OSIJEKU!

Nova njuška je u gradu!

Nova njuška je u gradu!

ZOOCITY je otvorio novu poslovnicu u Osijeku na adresi Drinska 125.  Ovom 22. poslovnicom u Hrvatskoj, ZOOCITY je predstavio svoje novo ruho i koncept poslovnice pod sloganom „Naši mali ljudi“.

Nova ZOOCITY poslovnica prostire se na 380 četvornih metara površine, a prostor je podijeljen u nekoliko posebnih segmenata u kojem Ljubitelji ljubimaca mogu pronaći sve za svoje ljubimce. Asortiman uključuje preko 5.000 artikala za sve vrste kućnih ljubimaca od svjetski poznatih brandova hrane, opreme i igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za ljubimce.

Osim hrane i opreme, u posebno ograđenom dijelu ZOOCITY poslovnice mogu se pronaći i brojne zanimljive životinje od raznih ribica, glodavaca, do gmazova i papiga.

Otvorenjem nove ZOOCITY poslovnice u Osijeku, ZOOCITY je predstavio i potpuno novu uslugu – ZOOCITY pekarnicu u kojoj se svakog dana mogu pronaći svježe pečeni keksići u raznim okusima i varijantama za vesele njuškice.

Povodom otvorenja nove poslovnice, ZOOCITY je pripremio i brojne pogodnosti za sve Osječane i Osječanke:

 10% popusta na ukupnu kupnju (od 16. siječnja do 28. veljače)

  • 30% popusta na Premier pijesak za mačke
  • 15-20% popusta na Premiere i Multifit mokru hranu
  • 3+1 GRATIS – kupnjom bilo koje tri konzerve mokre hrane (Natural Code, Nature's Menu, Rinti ili Schmusy) jednu dobiješ na dar.

 

ZOOCITY poslovnicu možeš posjetiti:

  • Od ponedjeljka do subote: 08:00 – 20:00h
  • Nedjeljom: 09:00 – 19:00h

Vidimo se!

Tvoj ZOOCITY!