Novi ZOOCITY u City Parku ZABOK!

Otvorili smo novi ZOOCITY u Zaboku, a povodom otvorenja ti, do 11.12., nudimo 20% popusta na ukupnu kupovinu!

Otvorenje ZOOCITY Zabok

Od danas nas možeš pronaći i u Zaboku!

Danas smo otvorili novu ZOOCITY poslovnicu i to u City Parku Zabok na adresi Josipa Broza Tita 5, a povodom otvorenja, sve do 11.12., častimo tebe i tvog ljubimca popustom od 20% na ukupnu kupovinu i duplim loyalty bodovima. Moramo naglasiti da se popust ne odnosi na životinje niti na proizvode na akciji, a popusti se ne zbrajaju.

U sklopu poslovnice nalazi se i ZOOCITY pekarnica

Do sada je naša ZOOCITY pseća pekarnica djelovala u sklopu 3 naše poslovnice (Zagreb - Garden Mall, Osijek & Pula), no od danas je ona prisutna u još jednoj - u Zaboku, a više o samoj zdravoj pekarnici možeš saznati u članku ZOOCITY pseća pekarnica – za sve moderne pse koji brinu o zdravlju! Kada govorimo o ZOOCITY keksima, zapravo mislimo na zdrave kekse od prirodnih sastojaka bogatih bjelančevinama koji su bez šećera, glutena i bez aditiva i umjetnih konzervansa.

U novoj ZOOCITY poslovnici pronaći ćeš i naše svježe pečene XMAS kekse za pse, novi proizvod koji možeš pokloniti svom ljubimcu za Božić ispod bora, a tvoj će ljubimac, na samom otvorenju, imati priliku degustirati svježe pečene keksiće iz ZOOCITY pekarnice. Ako želiš saznati više o samim keksićima, provjeri što smo o njima napisali na našem webu.

ZOOCITY pseći XMAS keksi

Skoči u ZABOK po svoj popust i XMAS kekse!

Poslovnica se otvorila danas, 9.12., u 08:00 sati, no mi samo otvorenje slavimo do 11.12. do kada te častimo popustom od 20% i duplim loyalty bodovima! Posjeti nas sa svojim ljubimcem i neka on sam odabere ono što mu se najviše sviđa, a ovdje možeš pogledati što sve imamo u ponudi

Razglasi svima da ZOOCITY časti popustom od 20% na ukupnu kupovinu i vidimo se u Zaboku!

 

Tvoj ZOOCITY