Novi ZOOCITY u Novom Zagrebu!

U utorak, 30.11., dođi na otvorenje ZOOCITY-a Utrina jer te, povodom otvorenja, častimo s 10% popusta!

Otvorenje ZOOCITY Utrina

Otvaramo ZOOCITY i častimo popustom od 10%!

U utorak, 30.11., otvaramo novu poslovnicu u UTRINI na adresi Avenija Dubrovnik 46 (u zgradi HG Spot-a), a tebe i tvog ljubimca, povodom otvorenja, častimo s 10% popusta na ukupnu kupovinu sve do 4.12. (popust se ne odnosi na životinje niti na proizvode na akciji, a popusti se ne zbrajaju).

Pripremili smo iznenađenje i za sve članove našeg loyalty club-a!

Uz 10% popusta na ukupnu kupovinu, častimo te i duplim bodovima na tvojoj ZOOCITY kartici kluba vjernosti, odnosno za sve ono što kupiš u razdoblju od 30.11. – 4.12. ostvarit ćeš duple bodove koje kasnije možeš zamijeniti za popuste.

Skoči u UTRINU po svoj popust!

Poslovnica se otvara u utorak, 30.11., u 08:00 sati, a svi ste dobrodošli! Povedi ljubimce, prijatelje, dečka ili curu, susjeda, razglasi svima da ZOOCITY časti duplim bodovima na ZOOCITY kartici kluba vjernosti & popustom od 10% na ukupnu kupovinu te dođi u Utrinu!

„Posjeti nas sa svojim ljubimcem i neka on sam odabere ono što mu se najviše sviđa, a ovdje možeš pogledati što sve imamo u ponudi!“

I, za kraj, ne zaboravi fotkati ili snimiti svog ljubimca kako si odabire proizvode, odaberi fotku ili video koja ti se najviše sviđa, objavi na Instagram Story & označi naš profil (@zoocity.hr), a mi ćemo ga podijeliti na našem Storyju!


Veselimo se otvorenju i tvom dolasku!

 

Vidimo se!

Tvoj ZOOCITY