Novo u ponudi: TASTE OF THE WILD!

U današnjem blogu ti predstavljamo novu hranu na našim policama: Taste of the Wild hranu za pse i mačke.

Taste of the Wild

Danas ti donosimo novost iz naših poslovnica - Taste of the Wild hranu za pse i mačke! Taste of the Wild je američka hrana napravljena od namirnica koje dolaze od stalnih, lokalnih dobavljača. Sve hrane su grain-free, a u proizvodnji se ne koriste GMO sastojci, umjetna bojila, pojačivači okusa ni konzervansi.

Od čega je pripremljena hrana TASTE OF THE WILD?

U svim hranama prvi sastojak je meso, što je odlična vijest za pse i mačke koji su mesojedi. Među sastojcima možeš pronaći korijen cikorije kao prebiotik i izvor vlakana. Yucca schidigera pomoći će pri neutralizaciji neugodnih mirisa stolice, što je svakako korisno kod mačaka koje nuždu obavljaju u kući. Sve hrane bogate su Omega masnim kiselinama koje će tvom ljubimcu osigurati dobro zdravlje i prekrasnu dlaku. U svim hranama pronaći ćeš i taurin kako bi tvoj ljubimac imao zdravo srce i oči.

“Taste of the Wild donosi nam 9 psećih i 3 mačje recepture koje su prikladne i za osjetljive životinje, a granule su srednje veličine kako bi ih mogli jesti mali, srednji i veliki ljubimci.”

Taste of the Wild for dogs

TASTE OF THE WILD za pse

Ako je tvoj najbolji prijatelj štene, možeš mu ponuditi High Prairie Puppy formulu s bizonom i pečenom srnetinom ili Pacific Stream Puppy formulu s dimljenim lososom. Za odrasle pse možeš odabrati između Pine Forrest formule sa srnetinom i mahunarkama, Sierra Mountain s pečenom janjetinom, Southwest Canyon s govedinom i veprom, High Prairie s bizonom i pečenom srnetinom, Wetlands s pečenom divljom peradi ili Pacific Stream s dimljenim lososom. Ako tvoj ljubimac više voli sitno zrno preporučujemo ti Appalachian Valley Small Breed sa srnetinom i slanutkom.

“Sve hrane bogate su Omega masnim kiselinama koje će tvom ljubimcu osigurati dobro zdravlje i prekrasnu dlaku.”

TASTE OF THE WILD za mačke

Ako je tvoj ljubimac mačka možeš odabrati između Canyon River formule s pastrvom i dimljenim lososom, Rocky Mountain s pečenom srnetinom i dimljenim lososom ili Lowland Creek s pečenom prepelicom i patkom.

Okusa je mnogo i za svakog ljubimca možeš odabrati onaj koji će mu najviše odgovarati. Taste of the Wild možeš pronaći u tebi najbližem ZOOCITY-u i svakako nam javi što tvoja njuška kaže na novu hranu.

 

Autor: Maja Črnjević, dr. med. vet.