ZOOCITY radionica za štence

...uz besplatnu degustaciju premium mokre hrane

ZOOCITY radionica za štence

ZOOCITY radionica za štence uz besplatnu degustaciju premium mokre hrane.

Iako je nestašnost samo jedna od osobina svakog psa, kod štenaca je ona itekako izražena. Simpatični i neodoljivo slatki, nitko ne bi ni pomislio da se u tako malom biću i tijelu štenca može kriti toliko puno nestašnosti. Nevolje po štencu mogu nastati u svakom trenutku kada ga ostaviš samoga. Za to je, za dobar odgoj štenca već od prvog dana dolaska u tvoj dom, bitno imati snažnu volju i upornost, ali i dovoljno znanja i korisnih savjeta.

Kako bismo ti pomogli u socijalizaciji tvog novog člana obitelji, organizirali smo radionicu za štence pod stručnim vodstvom veterinarke i edukatorice Maje Črnjević u subotu 17. listopada 2020. u ZOOCITY poslovnici u City Centru One East na Žitnjaku. 

Naša veterinarka Maja s tobom će proći sve najvažnije teme za sretan početak tvog novog ljubimca kojeg također očekujemo da došeta i pronjuška sva iznenađenja na radionici! Za tvog ljubimca smo pripremili zanimljivi „Puppy corner“ gdje će moći biti nestašan do milje volje, dok ti slušaš i učiš kako odabrati najbolju hranu i dodatke za pravilnu prehranu tvog štenca. Također, na radionici ćeš moći naučiti kada trebaš cijepiti svog ljubimca, te kako ga zaštiti od opasnih nametnika i unutarnjih parazita. Maja će s tobom proći i pojedine tehnike odgoja i dresure koji će ti pomoći prilikom socijalizacije, a saznat ćeš i najnovije beauty tehnike kako bi tvoj ljubimac uvijek bio čist i mirisan.

Nakon radionice, tvoj najbolji prijatelj može besplatno degustirati mokru hranu njemačkog branda Fressnapf – novog na našem tržištu i dostupnog ekskluzivno u ZOOCITY-u.

Besplatna degustacije i uživanje u brojnim okusima Fressnapf mokre hrane održavat će se cijeli vikend, od subote 17. do nedjelje 18. listopada u shopping centru City Center One EAST, WEST i SPLIT u ZOOCITY poslovnicama.

Svim sudionicima radionice i njihovim ljubimcima koji dođu u poslovnicu, ZOOCITY je pripremio brojna iznenađenja, popuste i odlične poklone za prve korake u novom domu.

Povodom rođendanskog vikenda shopping centra City Center One, ZOOCITY (Žitnjak, Jankomir i Split) te časti popustom od 10% na svaku kupovinu iznad 250 kuna.

Nakon obavljene kupnje u ZOOCITY poslovnici možeš se priključiti velikoj nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti brojne atraktivne nagrade među kojima je i 100.000 kuna u poklon bonovima City Centra One.

Zato, vidimo se u subotu na rođendanskom vikendu City Centra One East, West i Split! Jako se veselimo susretu s tobom i tvojim novim ljubimcem!

Nikad ne znaš, možda baš u subotu upoznate nove prijatelje!

Tvoj ZOOCITY!