ZOOCITY radionica za štence

ZOOCITY radionica za štence uz besplatnu degustaciju premium mokre hrane

Pridruži nam se zajedno sa svojom najboljim prijateljem u subotu 17. listopada 2020. u ZOOCITY poslovnici u City Centru One East na radionici za štence uz stručno vodstvo veterinarke Maje Črnjević!

 

Iako je nestašnost samo jedna od osobina svakog psa, kod štenaca je ona itekako izražena. Simpatični i neodoljivo slatki, nitko ne bi ni pomislio da se u tako malom biću i tijelu štenca može kriti toliko puno nestašnosti. Nevolje po štencu mogu nastati u svakom trenutku kada ga ostaviš samoga. Za to je, za dobar odgoj štenca već od prvog dana dolaska u tvoj dom, bitno imati snažnu volju i upornost, ali i dovoljno znanja i korisnih savjeta.

Kako bismo ti pomogli u socijalizaciji tvog novog člana obitelji, organizirali smo radionicu za štence pod stručnim vodstvom veterinarke i edukatorice Maje Črnjević u subotu 17. listopada 2020. u ZOOCITY poslovnici u City Centru One East na Žitnjaku. 

Naša veterinarka Maja s tobom će proći sve najvažnije teme za sretan početak tvog novog ljubimca kojeg također očekujemo da došeta i pronjuška sva iznenađenja na radionici! Za tvog ljubimca smo pripremili zanimljivi „Puppy corner“ gdje će moći biti nestašan do milje volje, dok ti slušaš i učiš kako odabrati najbolju hranu i dodatke za pravilnu prehranu tvog štenca. Također, na radionici ćeš moći naučiti kada trebaš cijepiti svog ljubimca, te kako ga zaštiti od opasnih nametnika i unutarnjih parazita. Maja će s tobom proći i pojedine tehnike odgoja i dresure koji će ti pomoći prilikom socijalizacije, a saznat ćeš i najnovije beauty tehnike kako bi tvoj ljubimac uvijek bio čist i mirisan.

Nakon radionice, tvoj najbolji prijatelj može besplatno degustirati mokru hranu njemačkog branda Fressnapf – novog na našem tržištu i dostupnog ekskluzivno u ZOOCITY-u.

Besplatna degustacije i uživanje u brojnim okusima Fressnapf mokre hrane održavat će se cijeli vikend, od subote 17. do nedjelje 18. listopada u shopping centru City Center One EAST, WEST i SPLIT u ZOOCITY poslovnicama.

Svim sudionicima radionice i njihovim ljubimcima koji dođu u poslovnicu, ZOOCITY je pripremio brojna iznenađenja, popuste i odlične poklone za prve korake u novom domu.

Povodom rođendanskog vikenda shopping centra City Center One, ZOOCITY (Žitnjak, Jankomir i Split) te časti popustom od 10% na svaku kupovinu iznad 250 kuna.

Nakon obavljene kupnje u ZOOCITY poslovnici možeš se priključiti velikoj nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti brojne atraktivne nagrade među kojima je i 100.000 kuna u poklon bonovima City Centra One.

Zato, vidimo se u subotu na rođendanskom vikendu City Centra One East, West i Split! Jako se veselimo susretu s tobom i tvojim novim ljubimcem!

Nikad ne znaš, možda baš u subotu upoznate nove prijatelje!

Tvoj ZOOCITY!