Udruga Bijeli očnjak iz Siska treba novi dom

OSIGURAJMO NOVI DOM NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA IZ UDRUGE BIJELI OČNJAK

Udruga Bijeli očnjak iz Siska treba novi dom

OSIGURAJMO NOVI DOM NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA IZ UDRUGE BIJELI OČNJAK

Udruga za zaštitu životinja Bijeli očnjak iz Siska našla se u velikim problemima nakon snažnog potresa 29. prosinca. Kuća i dvorište u kojem su u tom trenutku brinuli o 20 napuštenih pasa stradala je i dobila crvenu naljepnicu „neuporabljivo“ zbog čega su svi psi tog dana premješteni u Zagreb i smješteni po raznim Udrugama.

Obzirom da u ovom trenutku ne mogu skrbiti o svojim njuškama, dvoje entuzijasta i volontera, te osnivača Udruge Bijeli Očnjak, Sara i Karlo usmjerili su svoju energiju na spašavanje i pomaganje brojnim životinjama s područja Sisačko – moslavačke županije.

No, došlo je vrijeme da i mi pomognemo njima i olakšamo im prikupljanje financijskih sredstava za osiguravanje novog doma u kojem će Udruga Bijeli očnjak i dalje nesebično brinuti o brojnim životinjama ostavljenima na ulici.

Kupnjom Miss & Mister kalendara za 2021. godinu pomažeš u izgradnji novog doma za nezbrinute pse Udruge Bijeli Očnjak jer će ZOOCITY sav prihod od prodaje kalendara od danas do kraja siječnja donirati upravo njima.

Udruga Bijeli Očnjak osnovana je 2018. godine i do sada su uspješno udomili više od stotinu pasa kojima su pronašli novu obitelj. Njihova misija izgleda ovako: mnogi građani vide negdje napuštene pse i nazovu Saru i Karla koji dođu na lokaciju, uzmu napuštenog psa, odvedu ga veterinaru na pregled, očiste ga od unutarnjih i vanjskih nametnika, cijepe ga i čipiraju te dovedu na smještaj sebi dok im ne pronađu novi dom.

Do sada smo, uz pomoć brojnih naših Ljubitelja ljubimaca dostavili oko 30 tona hrane i ostalih potrepština za naše male i velike ljude u Sisačko – moslavačkoj županiji. Tijekom akcije „Pomozimo zajedno našim malim ljudima“ u donacijskim košarama u svim ZOOCITY poslovnicama prikupljeno je sedam paleta hrane za pse i mačke.

Hvala svima koji nesebično pomažu brojnim životinjama.

Pridruži nam se i u ovoj akciji kako bismo zajedno pomogli stvaranju novog doma za nezbrinute pse Udruge Bijeli očnjak.

Više pogledaj u videu.

ZOOCITY