VetPlus Promax – pasta za zaustavljanje proljeva

Promax pasta je proizvod koji je potpora zdravlju probavnog sustava ili, jednostavnije, prva pomoć kod akutnog proljeva.

Vetplus proizvodi za pse i mačke

Dolaze nam topliji dani i vikendi te se približava vrijeme brojnih obiteljskih druženja uz jela s roštilja te razne delicije na stolu. Uvijek dobro pazi što daješ svom ljubimcu, delicije namijenjene nama nisu baš dobre za osjetljivu probavu naših ljubimaca. Indiskrecije u prehrani ljubimaca obično sljedeći dan znači česte izlaske u šetnju, a našem ljubimcu u najboljem slučaju donose nelagodu, a ponekad i proljev koji može potrajati nekoliko dana.

Za slučaj da do nemilog događaja ipak dođe, i neka hrana nestane s tvog stola, tu je pomoć u obliku Promax paste. To je proizvod koji je potpora zdravlju probavnog sustava. Ili, jednostavnije – prva pomoć kod akutnog proljeva. Izrazito je ukusna pa je možeš svom psu ili mački dati direktno u usta ili u hranu. Jako je jednostavna za upotrebu, nema puno preračunavanja kod doziranja – trebaš samo znati koja je masa tvog ljubimca.

Pas u dvorištu

Izvor fotografije: Pexels

"Uvijek dobro pazi što daješ svom ljubimcu, delicije namijenjene nama nisu baš dobre za osjetljivu probavu naših ljubimaca. Indiskrecije u prehrani ljubimaca obično sljedeći dan znači česte izlaske u šetnju, a našem ljubimcu u najboljem slučaju donose nelagodu, a ponekad i proljev koji može potrajati nekoliko dana."

Tako će Charlie (15kg), u slučaju da ukrade koji komad s blagdanskog stola, dobiti Promax za srednje pasmine (10-25kg). Pasta se daje 3 dana zaredom. Prvi dan daješ pastu u količini do oznake 1 na brizgalici i tako svaki sljedeći dan (do oznake 2, pa do oznake 3). Nema ostataka, nema predoziranja, nema davanja premale doze – jednostavno kao 1-2-3.

Promax sadrži sve potrebne sastojke kako bi se stolica formirala i smanjila vodenasta konzistencija, zatim probiotike kako bi se što više očuvala dobra crijevna mikroflora i hranu za imunosne stanice kako bi se crijeva lakše obranila od potencijalnih uzročnika bolesti. U praktičnom pakiranju sadržano je sve što će pomoći što bržem normaliziranju stolice tvog ljubimca i spriječiti razvoj daljnjih problema. 

Ako je ipak nakon 3 dana proljev još prisutan, svakako pitaj svog veterinara za savjet.

 

Autor: Dora Knaffl, dr. med. vet.