ZO❤️CITY VALENTINOVO na web shopu

Ovog vikenda pronjuškaj po našem web shopu jer ti nudimo 15% popusta na ukupnu kupovinu!

Valentinovo na web shopu

Neki poklanjaju ruže, neki Bajadere…a neki bezuvjetnu ljubav! 

Valentinovo je diljem svijeta poznato kao Dan zaljubljenih, a brojne osobe upravo na taj dan odlaze na koncerte, u kino, na večere ili poklanjaju svojim voljenima nešto slatko da bi im, na taj način, pokazali da im je stalo do njih!

Isto tako, kada govorimo o bezuvjetnoj ljubavi, prvi nam na pamet padaju naši ljubimci, zar ne?

"Ovog ti vikenda, od 11. do 14.2. nudimo 15% popusta na ukupnu kupovinu na našem web shopu (popust se ne odnosi na već snižene artikle) zato pogledaj što ti nudimo i pokloni nešto lijepo svom ljubimcu za Valentinovo!"

Valentinovo mačke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagradi svog ljubimca zbog toga što te sluša, zato što ti se veseli, zato što te tješi kada nemaš baš najbolji dan te zato što te uvijek gleda očima prepunima ljubavi. ❤️

Popust od 15% obračunava se u samoj košarici na SVE nesnižene artikle. Također, bitno je spomenuti da se ovaj popust ne zbraja s Loyalty Club popustima, no svakom obavljenom kupnjom skupljaš bodove koje kasnije možeš zamijeniti za popuste!

Nemaš ideju za idealan poklon? Evo par prijedloga... 

Valentinovo hrana za pse i mačke

Nešto ukusno & zdravo: hranu nitko ne odbija!

Pokloni svom ljubimcu ukusnu poslasticu, neki novi okus mokre hrane ili suhu hranu vrhunske kvalitete! Ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac...

Igračke Valentinovo

Plišana igračka, gumena patkica ili možda ipak loptica?

Neki su ludi za lopticama, neki naganjaju miša, neki vole igračkice koje proizvode razne zvukove, dok neki više vole plišane igračkice. Pogledaj što smo sve pripremili za tebe i tvog ljubimca!

Krevetići Valentinovo

Udoban krevetić - pruži mu nezaboravan odmor!

Tvoj ljubimac vjerojatno voli trčati, istraživati i „žicati hranu“ tijekom dana, a to sve umara pa bi bilo dobro da napuni baterije kroz noć. Pogledaj našu ponudu udobnih i slatkih krevetića koji će mu zasigurno omogućiti miran san.

Blog Love you keks

Pokloni mu ukusne, zdrave i svježe pripremljene keksiće!

Ako je tvoj ljubimac pas, sigurno neće odoljeti ukusnim keksićima koji se peku u našim ZOOCITY pekarnicama! Ovom prigodom možeš svom dragom ljubimcu pokloniti LOVE YOU kekse, koji su u obliku srčeka, kako bi mu dao do znanja koliko ti znači! ❤️

 

Pronjuškaj, dodaj u košaricu i ostvari popust! ❤️

 

Tvoj ZOOCITY