ZOOCITY degustacija u Max City-u!

Ovog vikenda Max City Pula slavi rođendan, a mi te častimo s 15% popusta!

Degustacija top brandova

Baš kao i ti, i tvoj ljubimac voli jesti raznoliko! Zato smo pripremili degustaciju top brandova iz ZOOCITY asortimana: Acana, Happy Dog i Premiere!

„Vidimo se u Max City-u u petak i subotu na degustaciji, a u subotu i nedjelju te očekuje popust od 15%!„

Ovog vikenda svi putevi vode u ZOOCITY Max City Pula!

Povedi svog četveronožnog prijatelja u petak ili subotu u Max City i isprobaj nove okuse suhe i mokre hrane za pse! Naša veterinarka Maja Črnjević biti će ti na raspolaganju za sva pitanja te prezentaciju i savjete vezane uz hranjenje u sljedećim terminima.

Petak: 17h - 20h
Subota: 10h - 17h

Predbilježi se za dolazak do četvrtka putem obrasca na linku, a za tvog ćemo ljubimca pripremiti personalizirani poklončić koji će te čekati u poslovnici na dan degustacije.

O kakvoj se hrani radi?

Acana je biološki prikladna suha hrana koja sadrži visok udio mesa, svježe meso i više različitih vrsta mesa, a postoji i Singles linije koja sadrži samo jednu vrstu mesa. Također, riječ je o hrani koja je kvalitete za ljudsku ishranu te koja sadrži nizak udio ugljikohidrata, što je prikladno za sve mesojede kojima ugljikohidrati ne trebaju. Acana je pripremljena u u WholePrey omjerima kako bi pratila biološke potrebe pasa (70% mišićno meso, 20% iznutrica i 10% hrskavica i kostiju).

„Prijavi se za degustaciju, a mi ćemo pripremiti personalizirani poklon za tvog peseka!“

Happy Dog je njemački brand suhe i mokre hrane za pse i mačke vrhunske kvalitete. Također, postoji linija za osjetljive pse, grain free linija (bez žitarica) te monoproteinska linija. Koriste različite vrste mesa, ribu i iznutrice, a njihova hrana ne sadrži ekstrakte biljnih bjelančevina. Što se tiče mokre hrane, Happy Dog konzerve za odrasle pse mogu biti zamjena za BARF (biološki prikladnu sirovu hranu) ili se mogu miješati sa suhom hranom. Idealne su za nutritivno osjetljive pse.


Vidimo se na degustaciji!

Tvoj ZOOCITY