Interaktivne igračke za pse

Snack Snake igračka za pse

Interaktivne igračke za pse

Nauči kako zabaviti i mentalno stimulirati svog ljubimca.

Snack-Snake interaktivna je igračka napravljena od netoksične gume koju ljubimac slobodno može lizati i žvakati. Dolazi u obliku koji nas podsjeća na zmiju, no tvoj pas neće je percipirati kao živo biće, nego kao zabavnu igračku.

Donja strana igračke cijelom duljinom ima prorez koji se puni hranom. U njega možeš staviti suhu hranu, poslastice ili pseću paštetu, ovisno o tome što tvoj pas najviše voli. Možeš je napuniti i s više različitih nagrada. Važno je da je sadržaj koji si stavio u igračku psu primamljiv, ukusan i da će ga motivirati da se potrudi doći do svoje nagrade. Pas će na razne načine pokušati doprijeti do hrane, ovisno o tome koliko je motiviran i kreativan. Morat će razmišljati i smišljati nove načine kako što brže i uspješnije uloviti slastan zalogaj koji se nalazi u igrački.

Kroz takav način igre mentalno će se umarati, zaboraviti na okolinu i iznimno zabavljati. Nakon takve mentalno stimulirajuće igre bezbrižno će zaspati i dugo se odmarati. Ovo je odličan način na koji možeš zabaviti svojeg najboljeg prijatelja, mentalno ga umoriti i pomoći mu da se opusti u raznim njemu stresnim situacijama

 

 
Autor: Maja Črnjević, dr.med.vet.