Nova njuška stiže u Čakovec!

U četvrtak 21.9. otvaramo drugi ZOOCITY u Čakovcu, a za tebe i tvog dragog ljubimca smo pripremili brojna iznenađenja.

Nova njuška stiže u Čakovec!

U četvrtak (21.9.), svi putevi vode u Stop Shop Čakovec (Ulica 34. Inženjerijske bojne) jer upravo tamo otvaramo novi ZOOCITY, a tebe i tvog ljubimca pozivamo na proslavu samog otvorenja. Ne zaboravi se učlaniti u naš Klub vjernosti jer sve članove ZOOCITY Kluba vjernosti častimo s 15% popusta na ukupnu kupovinu sve do 5.10. 

*popust se ne odnosi na živi program, proizvode na akciji niti se popusti međusobno zbrajaju

Tvoj četveronožni prijatelj je bio jako dobar? Vrijeme je da ga nagradiš! 

Pozivamo tebe i tvog najboljeg prijatelja da s nama proslavite otvorenje naše ukupno 43. poslovnice! Možemo ti garantirati da će tvoj ljubimac biti glavna zvijezda otvorenja - svi će ga maziti, igrati se s njim, a zasigurno će dobiti i ukusne poslastice. 

Pronađi hranu, fenomenalne igračke, odjeću i sve ono što je potrebno da bi tvoj ljubimac bio sretan i zadovoljan. Također, u ponudi imamo i Graf BARF – sirovu hranu vrhunske kvalitete iz Njemačke te ostale ukusne i zdrave delicije za tvog ljubimca.
Učlani se u ZOOCITY Klub vjernosti jer, povodom otvorenja, sve članove častimo popustom od 15% na ukupnu kupovinu. Pripremili smo i brojna iznenađenja te poklone za tvoju slatku njušku!

 

Vidimo se u Stop Shopu Čakovec!

Tvoj ZOOCITY