Nova njuška stiže u Marof!

U ponedjeljak 16.10. otvaramo prvi ZOOCITY u Novom Marofu, a za tebe i tvog dragog ljubimca pripremili smo brojna iznenađenja.

Nova njuška stiže u Marof!

U ponedjeljak (16.10.), svi putevi vode u Retail Park Marof (Ulica Grana 150/4) jer upravo tamo otvaramo novi ZOOCITY, a tebe i tvog ljubimca pozivamo na proslavu samog otvorenja. Ne zaboravi se učlaniti u naš Klub vjernosti jer sve članove ZOOCITY Kluba vjernosti častimo s 15% popusta na ukupnu kupovinu sve do 30.10.

*popust se ne odnosi na proizvode na akciji niti se popusti međusobno zbrajaju

Tvoj četveronožni prijatelj je bio jako dobar? Vrijeme je da ga nagradiš! 

Pozivamo tebe i tvoju njuškicu da s nama proslavite otvorenje naše ukupno 44. poslovnice! Riječ je o novoj veeelikoj njuški koju jednostavno moraš posjetiti sa svojim ljubimcem kako bi si on sam izabrao idealan poklon. 

Pronađi hranu, fenomenalne igračke, odjeću i sve ono što je potrebno da bi tvoj ljubimac bio sretan i zadovoljan. Također, u ponudi imamo i Graf BARF – sirovu hranu vrhunske kvalitete iz Njemačke te ostale ukusne i zdrave delicije za tvog ljubimca. 

Učlani se u ZOOCITY Klub vjernosti jer, povodom otvorenja, sve članove častimo popustom od 15% na ukupnu kupovinu. Pripremili smo i brojna iznenađenja te poklone za tvoju slatku njušku!

 

Vidimo se u Retail Parku Marof!

Tvoj ZOOCITY