Sigurna zaštita u svako doba

Foresto ogrlica protiv buha i krpelja za pse i mačke

Sigurna zaštita u svako doba

Budi siguran da je tvoj ljubimac zaštićen.

Topliji dani donose sve više vanjskih nametnika koji ometaju naše kućne ljubimce. Foresto ogrlica protiv vanjskih nametnika odličan je odabir ukoliko želiš svom psu ili mački pružiti potrebnu zaštitu!

Foresto djeluje protiv krpelja, buha i papatača. Djelovanje mu traje dugih 7 do 8 mjeseci što pruža zaštitu tvom ljubimcu tijekom cijele sezone. Dolazi u dvije veličine, za pse i mačke do 8 kg tjelesne težine i za pse teže od 8 kg. Ukoliko je ogrlica preduga za vrat tvog ljubimca, višak slobodno odreži. Samo pripazi ako je tvoj ljubimac još uvijek u fazi rasta, ostavi dovoljno ogrlice kako bi ju mogao proširiti kad ljubimac poraste.

Foresto je oglica čija se aktivna tvar kontinuirano ispušta u kožu i dlaku tvog ljubimca. Iz tog razloga je potrebno da nosi ogrlicu 24 h dnevno i da ona bude u kontaktu s kožom. Ako tvoj ljubimac ima dugu i gustu dlaku, obavezno napravi razdjeljak u njoj u koji ćeš smjestiti ogrlicu.

Djelovanje Foresta je i repelentno što znači da će spriječiti krpelja da tvom ljubimcu pije krv i potencijalno prenese bolest kao što je babezioza. Na taj način ogrlica pruža dodatnu zaštitu tvom ljubimcu. Još jedno odlično svojstvo ove ogrlice je to da je vodootporna. Svog ljubimca možeš slobodno okupati ili ga pustiti da uživa u plivanju, bez straha da će ogrlica prestati djelovati. Ukoliko idete na more, možete zajedno uživati u kupanju jer je ogrlica vodootporna i u morskoj vodi. Nakon plivanja obavezno isperi ogrlicu u slatkoj vodi kako ju sol ne bi oštetila. Osim što Foresto tvom psu omogućava bezbrižno uživanje na moru, štiti ga i od papatača koji na Jadranu prenose bolest lišmaniozu.

Svaki boravak u prirodi nosi rizik od vanjskih nametnika. Foresto je tu da zaštiti tvog voljenog ljubimca. Iako su vanjski paraziti najaktivniji kroz toplije mjesece, prisutni su tijekom cijele godine. Osiguraj svom najboljem prijatelju Foresto dva puta godišnje i omogući mu bezbrižno uživanje u prirodi, gdje god se nalazili.

 

Autor: Maja Črnjević, dr.med.vet.