Tjedan ZOOCITY ušteda: webshop i poslovnice

Od ponedjeljka 24.4. do srijede 26.4. uštedi na webshop-u, a od četvrtka 27.4. do nedjelje 30.4. u poslovnicama.

Tjedan ZOOCITY ušteda

Još uvijek nemaš nikakve planove za nadolazeći tjedan, a želiš kvalitetno provesti vrijeme sa svojim ljubimcem? Donosimo ti predivne vijesti: sljedeći je tjedan kao stvoren za pametne uštede jer svim članovima ZOOCITY Kluba vjernosti nudimo 15% popusta! Iskoristi super priliku za shopping i opremi svog ljubimca ukusnom hranom, slasnim keksićima, zanimljivim igračkama te ostalim artiklima. Za tebe i tvog ljubimca smo pripremili tjedan ZOOCITY ušteda u svim našim fizičkim poslovnicama i na ZOOCITY webshopu, a u nastavku saznaj više o pojedinim akcijama.

*popust se ne odnosi na već snižene artikle niti na živi program te se popusti međusobno ne zbrajaju

ZOOCITY WEB UŠTEDE (PON, 24.4. - SRI, 26.4.)

Ako ti je puno draže naručivati iz udobnosti vlastitog doma, imamo odlične vijesti za tebe i tvog ljubimca: od ponedjeljka 24.4. pa sve do srijede 26.4. imaš priliku ostvariti:

  • 15% popusta na sve nesnižene artikle ako si član ZOOCITY Kluba vjernosti
  • 10% popusta ako si neregistrirani korisnik webshopa
  • dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 34 €
  • popust se obračunava u košarici
  • ako nisi član našeg kluba vjernosti, a želiš postati, sve što trebaš napraviti jest učlaniti se putem našeg obrasca

Pogledaj što ti sve nudimo na našem webshopu i naruči već danas.

ZOOCITY UŠTEDE U SVIM POSLOVNICAMA (ČET, 27.4. - NED, 30.4.)

Ako ipak više voliš prošetati, iskoristiti sunčano i toplo vrijeme, pozivamo te da nas ovog vikenda (od četvrtka 27.4. pa sve do nedjelje 30.4.) posjetiš sa svojim četveronožnim prijateljem jer vam nudimo 15% popusta na kupovinu iznad 30 € (226,04 kn).

Pronađi sebi najbliži ili najdraži ZOOCITY te obavezno povedi i svog ljubimca koji će biti glavna zvijezda u dućanu: dobit će ukusnu poslasticu, svi će ga maziti, a ako se umori ili ožedni, na raspolaganju će mu biti svježa voda u našim zdjelicama kod blagajne.

Iskoristi sjajnu priliku za uštedu te požuri u najbližu poslovnicu gdje možeš izabrati proizvod koji će najviše razveseliti tvog ljubimca bilo da je riječ o suhoj, mokroj hrani, vitaminima, novom krevetiću, puloveru ili ukusnim poslasticama.

 

Ako ne znaš što izabrati ili imaš bilo kakve nedoumice, slobodno pitaj za savjet naše stručne djelatnike!

 

Vidimo se!

Tvoj ZOOCITY