ZOOCITY pseća pekarnica – za sve moderne pse koji brinu o zdravlju!

Ako je tvoj četveronožni prijatelj bio dobar, vrijeme je da ga odvedeš u pseću pekarnicu i nagradiš ga ukusnim svježe pečenim keksićima!

ZOOCITY pseća pekarnica – za sve moderne pse koji brinu o zdravlju!

Vrlo je važno paziti da prehrana našeg ljubimca uvijek bude uravnotežena, da su svi sastojci provjereni te da ljubimac dobije sve one hranjive sastojke koji su mu potrebni za optimalnu funkciju organizma, a da mu sve to ujedno bude i ukusno. Svi mi znamo koliko peseki vole keksiće - upravo smo se zbog toga potrudili razviti recepturu koja bi odgovarala i najizbirljivijoj njuškici. Nagradi svog ljubimca ukusnim svježe pečenim keksićima iz ZOOCITY pekarnice, a do 1.5. iskoristi i sjajnu priliku za uštedu jer ti nudimo 20% popusta na keksiće.

Pseća pekarnica djeluje na jedanaest različitih lokacija, odnosno u jedanaest ZOOCITY poslovnica, a u njoj se pripremaju dvije vrste ukusnih i zdravih keksića: BIG BOY KEKSI i LOVE YOU KEKSI. Poslovnice u sklopu kojih su dostupni svježe pečeni pseći keksići, odnosno u kojima djeluju ZOOCITY pseće pekarnice su:

1) ZOOCITY Zagreb Garden Mall (Ulica Rudolfa Kolaka 14) 

2) ZOOCITY Osijek (Drinska 125)

3) ZOOCITY Pula Max City (Stoja 14a)

4) ZOOCITY Zabok City Park (Josipa Broza Tita 5) 

5) ZOOCITY Rovinj Retail Park (Ulica Spine 4)

6) ZOOCITY Trogir Spot Shopping Park (Trogirska cesta 6) 

7) ZOOCITY Split Joker (Put Brodarice 6)

8) ZOOCITY Ludbreg Stop Shop (Ulica Rudolfa Fizira 3)

9) ZOOCITY XXL Zadar Hey Park (Ulica Matije Gupca 59)

10) ZOOCITY XXL Zagreb Retail Park Branimirova (Ulica kneza Branimira 119)

11) ZOOCITY XXL Kukuljanovo Galerija Bakar (Kukuljanovo 362).

O kakvim je keksićima riječ? Naravno, ne radi se o čokoladnim niti slatkim keksima jer svi znamo da psi nikako ne bi smjeli jesti čokoladu zbog toga što im kakao može naškoditi. Kada govorimo o ZOOCITY svježe pečenim psećim keksićima, zapravo mislimo na zdrave kekse od prirodnih sastojaka bogatih bjelančevinama koji su bez šećera, glutena i bez aditiva i umjetnih konzervansa.

Od čega su keksići pripremljeni?

Kao što smo već naveli, postoje dvije vrste keksića pomoću kojih možeš nagraditi svog psa kada sluša. Dakle ovi ukusni i svježe pripremljeni keksi imaju ulogu poslastice koju svom ljubimcu možeš dati za trening, međuobrok, nagradu ili samo zato što te slatko gleda. Jedino na što moraš paziti jest to da ne pretjeraš s količinom.

Naime, trebaš paziti da poslastice ne prelaze 10% ukupnog dnevnog unosa hrane kako ne bi došlo do debljanja. Za više savjeta o treningu i nagrađivanju psa saznaj klikom na članak Kako trenirati psa od prvog dana.

BIG BOY KEKSI – za mišiće (bogati bjelančevinama)

Big Boy keksi se pripremaju od mesa divljači (47%) što je odličan izvor kvalitetnih bjelančevina prikladan i za osjetljive njuške. Drugi sastojak je raženo brašno (44%) koje je bogato vlaknima za dobru probavu. Sadrže i maslinovo ulje (5%) koje djeluje protuupalno te čuva zdravlje kardiovaskularnog sustava, chia sjemenke (2%) koje poboljšavaju probavu i pomažu održati optimalnu tjelesnu težinu, lanene sjemenke (1,5%) koje su bogate omega 3 masnim kiselinama – za zdravu kožu i dlaku te bosiljak (0,5%) koji djeluje antibakterijski i umirujuće.

LOVE YOU KEKSI – za ljubav (nagradi ga kada sluša!)

Love You keksi sadrže kukuruzno brašno (49%) koje je odličan izvor energije (bogato je vlaknima) s malo kalorija. Drugi je sastojak batat (26%) koji jača imunitet te je odličan izvor energije i vlakana prikladan za dijabetičare. Za pripremu se koriste i kikiriki maslac (14%) koji je bogat vitaminima, vlaknima, bjelančevinama i zdravim mastima, jabuka (6%) koja je bogata pektinom za osjećaj sitosti i dobru probavu, mrkva (2,5%) koja jača imunitet, štiti od raka te pomaže u očuvanju i poboljšanju vida, kamilica (1,5%)  koja pomaže kod probavnih tegoba i djeluje protiv bolova i upala te mažuran (1%) koji pomaže u radu bubrega i kod probavnih problema, ima antibakterijski učinak, a okus mu je lagan i slatkast.

Ako želiš nagraditi svog psa svježom poslasticom s provjerenim sastojcima, uputi se u ZOOCITY pseću pekarnicu [lokacije pronađi iznad u tekstu] gdje će ti naši ljubazni i stručni djelatnici na licu mjesta ispeći ukusne keksiće za tvoju dragu njuškicu.

 

 

Vidimo se!

Tvoj ZOOCITY