ZOOCITY XXL stiže u City Park Zadar!

U četvrtak 13.7. otvaramo XXL ZOOCITY u City Parku Zadar, a povodom otvorenja tebe i tvog ljubimca častimo s 15% popusta.

Veseli pas na žutoj pozadini - otvorenje Zadar

U četvrtak (13.7.), svi putevi vode u City Park Zadar (Ulica 4. Gardijske Brigade 1) jer upravo tamo otvaramo novi ZOOCITY XXL formata, a tebe i tvog ljubimca pozivamo na proslavu samog otvorenja. Ne zaboravi se učlaniti u naš Klub vjernosti jer sve članove ZOOCITY Kluba vjernosti častimo s 15% popusta na ukupnu kupovinu sve do 27.7.

*popust se ne odnosi na živi program, proizvode na akciji niti se popusti međusobno zbrajaju

Tvoj četveronožni prijatelj je bio jako dobar? Vrijeme je da ga nagradiš! 

Pozivamo tebe i tvoju njuškicu da s nama proslavite svečano otvorenje naše ukupno 40. poslovnice! Riječ je o novoj veeelikoj njuški (preko 300 m2) koju jednostavno moraš posjetiti sa svojim ljubimcem kako bi si on sam izabrao idealan poklon. 

Pronađi ukusnu suhu i mokru hranu, zabavne igračke, odjeću i sve ono što je potrebno da bi tvoj ljubimac bio sretan i zadovoljan. Također, u ponudi imamo i Graf BARF – sirovu hranu vrhunske kvalitete iz Njemačke te ostale ukusne i zdrave delicije za tvog ljubimca.

Učlani se u ZOOCITY Klub vjernosti jer, povodom otvorenja, sve članove častimo popustom od 15% na ukupnu kupovinu. Pripremili smo i brojna iznenađenja te poklone za tvoju slatku njušku!

 

Vidimo se u City Parku Zadar!

Tvoj ZOOCITY XXL