Posjeti najveći ZOOCITY u Hrvatskoj

U srijedu 19.4. otvaramo prvi XXL ZOOCITY u Bakru, a povodom otvorenja tebe i tvog ljubimca častimo s 15% popusta.

Veseli pas na žutoj pozadini

Svi putevi vode u GALERIJU BAKAR (Kukuljanovo 362) jer je upravo tamo otvoren najveći ZOOCITY u Hrvatskoj - treći ZOOCITY XXL formata, a prvi takav u Bakru. Pridruži nam se sa svojim ljubimcem i učlani se u naš Klub vjernosti jer sve sve do 3.5. sve članove ZOOCITY Kluba vjernosti častimo s 15% popusta na ukupnu kupovinu! 

*popust se ne odnosi na živi program, proizvode na akciji niti se popusti međusobno zbrajaju

Povedi svog ljubimca u novi veeeeliki prostor za njuškanje

Pozivamo tebe i tvog dragog ljubimca da s nama proslavite otvorenje najvećeg ZOOCITY-a u Hrvatskoj! Riječ je o prvom ZOOCITY-u XXL formata u Bakru (Kukuljanovu), odnosno o novoj veeelikoj njuški koju jednostavno moraš posjetiti sa svojim ljubimcem. 

Pronađi hranu, fenomenalne igračke, odjeću i sve ono što je potrebno da bi tvoj ljubimac bio zadovoljan u prostranoj poslovnici površine od skoro 800 m2.  

Također, u sklopu poslovnice pronađi ZOOCITY PEKARNICU u kojoj se svakodnevno pripremaju ukusni i zdravi keksići za tvog psa. Učlani se u ZOOCITY Klub vjernosti jer, povodom otvorenja, sve članovi častimo popustom. Pripremili smo i brojna iznenađenja te poklone za tvog dragog četveronožnog prijatelja!

 

Vidimo se u GALERIJI BAKAR KUKULJANOVO!

Tvoj ZOOCITY XXL