Zdravlje počinje pravilnom prehranom!

Donosimo ti više o Orijenu i Acani. Riječ je o biološki prikladnoj hrani, a u nastavku otkrij što je to točno!

Biološki prikladna hrana za mesojede

Vjerujemo da svatko od nas želi najbolje za svog ljubimca, najbolju veterinarsku skrb, najbolju njegu, dug i zdrav život. Isto tako znamo da zdravlje počinje pravilnom prehranom. Danas ti predstavljamo hranu za pse i mačke koja će tvom ljubimcu pružiti izvrstan početak zdravog života i smanjiti zdravstvene probleme vezane uz prehranu.

Orijen & Acana – visok udio kvalitetnih mesnih bjelančevina

Orijen i Acana su biološki prikladne hrane za mesojede napravljene od svježih regionalnih sastojaka, kuhane isključivo u vlastitim kuhinjama. Sve hrane sadrže visok udio bjelančevina iz mesa i nizak udio ugljikohidrata što je odlična vijest za tvog ljubimca mesojeda.

"Namirnice koje se koriste dolaze isključivo od provjerenih, regionalnih uzgajivača što uz obradu u vlastitim kuhinjama omogućuje pouzdanu kontrolu kvalitete i sljedivost."

Cat food

Izvor fotografije: Flickr

Zašto ljubimci toliko vole Acanu i Orijen?

U hrani se nalazi svježe i dehidrirano meso u WholePreyTM omjeru (70% mesa, 20% iznutrica i 10% hrskavica i kosti), klase za ljudsku prehranu, kako bi tvoj ljubimac dobio sve potrebne hranjive tvari iz najboljih mogućih izvora. Prehrana cijelim plijenom najbliža je načinu kojim se mesojedi hrane kada čovjek nije taj koji im servira obrok u zdjelici. Voće, povrće i začinsko bilje u hrani dolazi svježe, cjelovito i dozrjelo na suncu. Hrana se kuha na pari, na temperaturi do 90°C čime se čuvaju hranjive tvari iz namirnica.

Najbolje za tvog ljubimca: Orijen & Acana

Zbog kvalitete namirnica, WholePreyTM omjera i niske temperature kuhanja tvom najboljem prijatelju omogućen je prirodan unos hranjivih tvari i nema potrebe za dodavanjem puno umjetnih dodataka. Isto tako, hrane ne sadrže ekstrakte biljnih bjelančevina, životinjske nusproizvode, GMO sastojke, umjetna bojila, konzervanse ni pojačivače okusa. Zdrav izbor za sretnog i zdravog ljubimca!

"Hrana se kuha na pari, na temperaturi do 90°C čime se čuvaju hranjive tvari iz namirnica."

Orijen i Acana hrane prikladne su za pse i mačke svih pasmina i svaku životnu dob (osim Puppy, Senior, Light & Fit, Fit & Trim, Homestead Harvest, Bountiful Catch, Indoor Entrée). Orijen nam donosi jednu liniju hrane za pse i jednu za mačke dok Acana ima jednu liniju hrane za mačke i čak četiri linije hrane za pse. Okusa je mnogo pa najbolje da ih isprobaš sve i tako svom ljubimcu osiguraš zdravu i raznoliku prehranu.

ORIJEN

Udio mesa 85%. Hrana s najvećim udjelom mesa i bjelančevina iz mesa te s najmanjim udjelom ugljikohidrata. Najbolji odabir za tvog ljubimca mesojeda.
(Puppy, Puppy Large Breed, Small Breed, Original, Six Fish, Regional Red, Fit & Trim, Senior, Cat & Kitten, Cat Six Fish, Cat Reginal Red)

Orijen Cat

Izvor fotografije: Unsplash

ACANA DOG

Classics: Udio mesa 50%. Linija koja uz meso sadrži i žitaricu zob. Zob ima niski glikemijski indeks i rijetko izaziva intolerancije. Odličan je izbor ako tvoj pas prvi put jede Acanu.
(Prairie Poultry, Wild Coast, Classic Red)

Dog: Udio mesa 60 - 75%. Jedina linija u kojoj su hrane podijeljene prema dobnim kategorijama, veličinama pasa i posebnim nutritivnim potrebama. Za svakog psa možeš pronaći njemu odgovarajuću hranu.
(Puppy Small Breed, Puppy & Junior, Puppy Large Breed, Adult Small Breed, Adult Dog, Adult Large Breed, Sport & Agility, Light & Fit, Senior Dog)

Regionals: Udio mesa 70%. Linija s visokim udjelom mesa iz 5 različitih izvora. Za ljubimce koji vole ukusan, mesni obrok.
(Wild Prairie, Pacifica, Grasslands, Ranchlands)

Singles: Udio mesa 50%. Linija monoproteinskih hrana gdje masti i iznutrice dolaze iz istog izvora kao i bjelančevine. Idealan izbor za osjetljive pse ili one s intolerancijama.
(Grass-Fed Lamb, Free-Run Duck, Yorkshire Pork, Pacific Pilchard)

ACANA CAT

Udio mesa 65 - 75%. Linija koja se bazira na životinjama malog plijena (perad, kunić ili riba) te sadrži zob kao izvor vlakana. Izvrstan odabir za tvoju mačku, bila ona mala ili velika, kućna ili dvorišna.
(Wild Prairie, Grasslands, Pacifica, First Feast, Homestead Harvest, Bountiful Catch, Indoor Entrée)

pas-na-kaucu-acana

Izvor fotografije: Pexels

Vjerujemo da ti je sada jasno zašto stojimo iza svojih riječi kada kažemo da su Orijen i Acana vrhunske hrane. Tvom ljubimcu će pružiti sve potrebne hranjive tvari iz najboljih izvora, a on će biti sit, sretan, zdrav, pun energije, izgledat će prekrasno i uživati u svakom obroku. Ukoliko još nisi, osiguraj svom najboljem prijatelju slastan doživljaj Orijena ili Acane i gledaj kako će zadovoljno mahati repom i polizati brk!

 

Autor: Maja Črnjević, dr. med. vet.