Ferplast transporter Atlas 60 91x61x66,5 cm

Šifra proizvoda
F73060021
Maksimalna nosivost ljubimca: 45 kg
215,00 €
Maksimalna nosivost ljubimca: 45 kg

Ferplast Atlas 60 transporter za pse opremljen je čvrstim vratima, izrađenim od plastificiranog čelika, samoblokirajućim hvatačima, plastičnom hranilicom za hranu ili vodu i bočnim ventilacijskim rešetkama za pravilnu cirkulaciju zraka. Sigurnosni zatvarač nedavno je preuređen, što ga čini lakšim za uporabu, učinkovitim i sigurnim: okretanjem gumba aktiviraju se četiri točke učvršćenja koja pričvršćuju vrata na glavnu konstrukciju nosača izbjegavajući neugodna slučajna otvaranja tijekom putovanja.
Mrežna vrata transportera imaju mrežu od 25 x 25 mm, dizajniranu da odgovaraju trenutnim IATA propisima što se tiče prijevoza domaćih životinja.
Praktične i čvrste bočne ručke dizajnirane su za lako nošenje i kretanje. Na vrhu, velika središnja ručka omogućuje vam čvrsto uhvatiti kutiju.

Dimenzije trasnportera: 91x61x66,5 cm

Upozorenje: nije zajamčeno da će transporter biti ukrcan, jer to podliježe diskrecijskoj odluci zrakoplovnih kompanija. Prije odlaska s kućnim ljubimcem kontaktirajte zrakoplovnog prijevoznika za informacije o njegovim standardima u vezi s prijevozom životinja.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.