AdTab

AdTab

AdTab je tableta za žvakanje s posebno formuliranim okusom, koja brzo liječi pse i mačke od krpelja i buha. Sigurna je, djelotvorna i djeluje tijekom mjesec dana.

AdTab je ukusna tableta za žvakanje dostupna je u ZOOCITY veterinarskim ljekarnama i putem webshopa… bez recepta!

*ne odnosi se na poslovnice koje nemaju veterinarsko-medicinsku ljekarnu: ZOOCITY Split Poljička, ZOOCITY Kaštel Sućurac Stop Shop, ZOOCITY Trogir Spot Shopping Park, ZOOCITY Šibenik Dalmare, ZOOCITY Gospić Stop Shop, ZOOCITY XXL Zadar Hey Park, ZOOCITY XXL Zadar City Park, ZOOCITY Pazin Stop Shop, ZOOCITY Karlovac Karlovčanka

Prije primjene pažljivo pročitajte uputu o VMP! O rizicima i nuspojavama posavjetujete se s veterinarom.

 

 

Filtriraj
Pogledajte kao Mreža Lista

7 proizvoda

Postavite obrnuto od abecednog

Terapija je namijenjena svim psima u dobi od 8 i više tjedana i težine 1,3 kg i više ili mačkama u dobi od 8 i više tjedana i 0,5 kg i više, s rasponom proizvoda AdTab za sve veličine i težine pasa ili mačaka. AdTab sadržava lotilaner, koji pretjerano stimulira živčane signale u buha i krpelja, čime ih brzo ubija. Ubija buhe i krpelje koji se već nalaze na vašem psu ili mački, a ujedno štiti vašeg ljubimca od novih buha i krpelja koji bi ga mogli napasti. 

Prošao je evaluaciju za sigurnost i tijekom kliničkih ispitivanja naša djelatna tvar nije reagirala s drugim uobičajenim lijekovima za ljubimce. Kupanje i šamponiranje nemaju utjecaja na djelovanje i učinkovitost proizvoda. AdTab je brz, praktičan i dostupan za kupnju bez recepta u veterinarskim ljekarnama i putem interneta.

Informacije o proizvodu temelje se na navedenim referencijama i sažetku opisa svojstava veterinarsko-medicinskog proizvoda.