Beaphar Joint fit tekućina za zglobove, 45 ml

Šifra proizvoda
B17646

Za zglobove pasa i mačaka od 3 mjeseca starosti. Pogodan je za aktivne i starije životinje. Sadrži glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu, bakar, mangan.

15,93 €

Za zglobove pasa i mačaka od 3 mjeseca starosti. Pogodan je za aktivne i starije životinje. Sadrži glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu, bakar, mangan.

Beaphar Joint Fit Solution je dodatak prehrani koji pomaže u održavanju zdravih zglobova kod pasa i mačaka svih dobnih skupina. Pogodan je za sve mačke i pse, a posebice za mlade pse u razvoju, aktivne, radne te starije pse.
Svakodnevna primjena Beaphar Joint Fit tekućine pomoći će u dugoročnom održavanju zdravih i gipkih zglobova. Joint Fit Solution sadrži sastojke malih molekula koji se lako metaboliziraju i koji su građevne jedinice zglobne hrskavice (glukuronska kiselina, glukozamin, prolin i kondroitin). Dodana je i hijaluronska kiselina koja smanjuje krutost zglobova te tako povećava njihovu pokretljivost. Bakar i mangan koji su također sadržani u ovoj formulaciji, potrebni su za zdrav rast i razvoj kostiju. Vitamin C dodaje se zbog doprinosa u sintezi kolagena i pozitivnog učinka na zdravlje hrskavice.

Doziranje:
Ponudite Beaphar Joint Fit tekućinu izravno u usta ili kao dodatak hrani.
Mačke i psi do 20 kg trebali bi dobiti 1 potisak pumpice dnevno, odnosno 1 ml.
Doza za pse teže od 20 kg je 2 potiska pumpice dnevno, odnosno 2 ml.
Prije upotrebe dobro protresite bocu. Svježa voda neka uvijek bude na raspolaganju.
Za optimalne rezultate koristite svakodnevno tijekom duljeg razdoblja od najmanje mjesec dana.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 39 €, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.