Beaphar Joint fit tekućina za zglobove, 45 ml

Šifra proizvoda
B17646

Za zglobove pasa i mačaka od 3 mjeseca starosti. Pogodan je za aktivne i starije životinje. Sadrži glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu, bakar, mangan.

120,00 kn 15,93 €

Za zglobove pasa i mačaka od 3 mjeseca starosti. Pogodan je za aktivne i starije životinje. Sadrži glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu, bakar, mangan.

Beaphar Joint Fit Solution je dodatak prehrani koji pomaže u održavanju zdravih zglobova kod pasa i mačaka svih dobnih skupina. Pogodan je za sve mačke i pse, a posebice za mlade pse u razvoju, aktivne, radne te starije pse.
Svakodnevna primjena Beaphar Joint Fit tekućine pomoći će u dugoročnom održavanju zdravih i gipkih zglobova. Joint Fit Solution sadrži sastojke malih molekula koji se lako metaboliziraju i koji su građevne jedinice zglobne hrskavice (glukuronska kiselina, glukozamin, prolin i kondroitin). Dodana je i hijaluronska kiselina koja smanjuje krutost zglobova te tako povećava njihovu pokretljivost. Bakar i mangan koji su također sadržani u ovoj formulaciji, potrebni su za zdrav rast i razvoj kostiju. Vitamin C dodaje se zbog doprinosa u sintezi kolagena i pozitivnog učinka na zdravlje hrskavice.

Doziranje:
Ponudite Beaphar Joint Fit tekućinu izravno u usta ili kao dodatak hrani.
Mačke i psi do 20 kg trebali bi dobiti 1 potisak pumpice dnevno, odnosno 1 ml.
Doza za pse teže od 20 kg je 2 potiska pumpice dnevno, odnosno 2 ml.
Prije upotrebe dobro protresite bocu. Svježa voda neka uvijek bude na raspolaganju.
Za optimalne rezultate koristite svakodnevno tijekom duljeg razdoblja od najmanje mjesec dana.

Siguran Odabir!
Donesemo ti sve od vrata do vrata po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 299 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba Vjernosti :)

Popusti na poslastice, pijesak za mačke, suhu i mokru hranu. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.