Beaphar Calming Spot on za pse, 3 ampule

Šifra proizvoda
B13900
60,00 kn

Beaphar umirujuće sredstvo u ampuli za pse učinkovito smanjuje problematično ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod pasa svih pasmina i dobi. Koristeći sigurne i prirodne sastojke koji se polako oslobađaju u razdoblju od tjedan dana, psi se osjećaju smireno, staloženo, opušteno i smanjuje problematično ponašanje. Pomaže u ublažavanju problema kao što su pretjerano lajanje, destruktivno ponašanje i neprikladno označavanje. Također će pomoći da se tvoj ljubimac osjeća smirenijim u stresnim situacijama, poput posjeta veterinaru, vatrometima, grmljavinama, putovanjima u automobilu i sl.

Beaphar Calming Spot On je brza i jednostavna ampula koja se nanosi između ušiju jednom tjedno radi maksimalnog učinka.
Ukoliko koristite ampule protiv buha i krpelja, u tom slučaju ovu ampula nanesite između lopatica. 
Ova ampula trebala bi početi djelovati sat vremena nakon nanošenja. Ponovno nanesite ako se pas jako smoči jer će se učinak smanjiti.

Siguran Odabir!
Donesemo ti sve od vrata do vrata po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 300 kn, dostava je besplatna.

Ako hranu neće, vrati ostatak vreće :)

Bitno nam je da tvoj ljubimac dobije ono što mu treba. Stoga, ako neće kupljenu hranu, vrati nam vreću s više od 80% sadržaja i možeš uzeti novu, punu.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.