Dostava

 1. Trošak dostave (za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 299,99 kuna) dodatno se obračunava 30 kn (PDV uključen).
 2. Dostava se vrši putem kurirske službe DPD i GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske, osim na pojedinim otocima. Raspoloživost te vremena dostave GLS-a i DPD-a možete pogledati na: https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_dostave_na_otoke i https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke. U svrhu dostave proizvoda kupcu, UNCONDITIONAL dostavlja navedenoj kurirskoj službi osobne podatke kupca u svrhu ispunjavanja njegovih obveza iz ovog ugovora o kupoprodaji. Navedeni osobni podaci obuhvaćaju: ime, prezime, adresu za dostavu i kontakt telefona kupca. Više o navedenom možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti.
 3. Dostavljač će sms-om obavijestiti primatelja o vremenu isporuke, dan prije dostave. Ako dostavljač ne nađe primatelja na adresi navedenoj za uručenje pošiljke, dostavu će ponoviti još 3. i 5. dan od prve isporuke, uz prethodnu najavu, nakon čega paket ide u povrat, ukoliko nije preuzet.
 4. Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe u iznosu preko 299,99 kn dostava je besplatna, a odnosi se na dostavu na jednu adresu. Iznimka su proizvodi koji u katalogu imaju izražen poseban trošak doplate, bez obzira na ukupan iznos narudžbe. Posebna nadoplata (ukoliko postoji) iskazana je kod svakog pojedinačnog artikla. Za standardnu narudžbu od 8 do 12 sati od ponedjeljka do petka dostava je predviđena unutar četiri (4) radna dana. Narudžbe zaprimljene u petak do 12h krenut će na dostavu isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12h ići će na dostavu u ponedjeljak.
 5. Ako kupac odabere proizvode koji imaju izražen trošak posebne nadoplate za web narudžbu (FIKSNA DOSTAVA), a istodobno je kupio i proizvode bez posebne nadoplate za dostavu, ukupne vrijednosti proizvoda i fiksne dostave se zbrajaju i stvaraju preduvjet za besplatnu dostavu (iznos iznad 299,99 kuna). Popusti (akcije, posebne internetske akcije i sl.) na cijene pojedinih artikala ne umanjuju trošak posebne nadoplate web narudžbe, tj. troškove fiksne dostave.

Dostava

 1. Za narudžbe iznad 39 € dostava je besplatna. Trošak dostave (za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 39 €) dodatno se obračunava 3,98 € (PDV uključen). 
 2. Vrijeme isporuke - predviđena je isporuka unutar 1-5 radna dana. Moguća je duža isporuka za vrijeme akcija i na udaljenija mjesta. Virmanske narudžbe se predaju dostavnoj službi tek nakon zapriljene potvrde o plaćanju.
  Moguć je duži rok isporuke za vrijeme trajanja webshop akcije.
 3. Dostava se vrši putem kurirske službe GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske, osim na pojedinim otocima na koje isporučuje HP. Raspoloživost te vremena dostave na otoke za GLS provjeri OVDJE. U svrhu dostave proizvoda kupcu, UNCONDITIONAL dostavlja navedenoj kurirskoj službi osobne podatke kupca u svrhu ispunjavanja njegovih obveza iz ovog ugovora o kupoprodaji. Navedeni osobni podaci obuhvaćaju: ime, prezime, adresu za dostavu i kontakt telefona kupca. Više o navedenom možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti.
 4. Dostavljač će sms-om obavijestiti primatelja o vremenu isporuke, dan prije dostave. Ako dostavljač ne nađe primatelja na adresi navedenoj za uručenje pošiljke, dostavu će ponoviti još 3. i 5. dan od prve isporuke, uz prethodnu najavu, nakon čega paket ide u povrat, ukoliko nije preuzet. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt ili do mjesta najbližeg ulazu u objekt, a do kojeg je moguće doći dostavnim vozilom. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Načine plaćanja provjeri OVDJE.
 5. Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe u iznosu preko 39 € dostava je besplatna, a odnosi se na dostavu na jednu adresu. Iznimka su proizvodi koji u katalogu imaju izražen poseban trošak doplate, bez obzira na ukupan iznos narudžbe. Posebna nadoplata (ukoliko postoji) iskazana je kod svakog pojedinačnog artikla. 
 6. Ako kupac odabere proizvode koji imaju izražen trošak posebne nadoplate za web narudžbu (FIKSNA DOSTAVA), a istodobno je kupio i proizvode bez posebne nadoplate za dostavu, ukupne vrijednosti proizvoda i fiksne dostave se zbrajaju i stvaraju preduvjet za besplatnu dostavu (iznos iznad 39 €). Popusti (akcije, posebne internetske akcije i sl.) na cijene pojedinih artikala ne umanjuju trošak posebne nadoplate web narudžbe, tj. troškove fiksne dostave. 
 1. Za narudžbe iznad 34 € dostava je besplatna. Trošak dostave (za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 34 €) dodatno se obračunava 3,98 € (PDV uključen). 
 2. Vrijeme isporuke - predviđena je isporuka unutar 1-3 radna dana. Moguća je duža isporuka za vrijeme akcija i na udaljenija mjesta. Virmanske narudžbe se predaju dostavnoj službi tek nakon zapriljene potvrde o plaćanju.
  Moguć je duži rok isporuke za vrijeme trajanja webshop akcije.
 3. Dostava se vrši putem kurirske službe DPD i GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske, osim na pojedinim otocima na koje isporučuje HP. Raspoloživost te vremena dostave na otoke za GLS provjeri OVDJE, a za DPD-a provjeri OVDJE. U svrhu dostave proizvoda kupcu, UNCONDITIONAL dostavlja navedenoj kurirskoj službi osobne podatke kupca u svrhu ispunjavanja njegovih obveza iz ovog ugovora o kupoprodaji. Navedeni osobni podaci obuhvaćaju: ime, prezime, adresu za dostavu i kontakt telefona kupca. Više o navedenom možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti.
 4. Dostavljač će sms-om obavijestiti primatelja o vremenu isporuke, dan prije dostave. Ako dostavljač ne nađe primatelja na adresi navedenoj za uručenje pošiljke, dostavu će ponoviti još 3. i 5. dan od prve isporuke, uz prethodnu najavu, nakon čega paket ide u povrat, ukoliko nije preuzet. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt ili do mjesta najbližeg ulazu u objekt, a do kojeg je moguće doći dostavnim vozilom. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Načine plaćanja provjeri OVDJE.
 5. Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe u iznosu preko 34 € dostava je besplatna, a odnosi se na dostavu na jednu adresu. Iznimka su proizvodi koji u katalogu imaju izražen poseban trošak doplate, bez obzira na ukupan iznos narudžbe. Posebna nadoplata (ukoliko postoji) iskazana je kod svakog pojedinačnog artikla. 
 6. Ako kupac odabere proizvode koji imaju izražen trošak posebne nadoplate za web narudžbu (FIKSNA DOSTAVA), a istodobno je kupio i proizvode bez posebne nadoplate za dostavu, ukupne vrijednosti proizvoda i fiksne dostave se zbrajaju i stvaraju preduvjet za besplatnu dostavu (iznos iznad 34 €). Popusti (akcije, posebne internetske akcije i sl.) na cijene pojedinih artikala ne umanjuju trošak posebne nadoplate web narudžbe, tj. troškove fiksne dostave.