Dreamies poslastica za mačke metvica 60 g

Šifra proizvoda
AM50013200
  • za mačke svih uzrasta i veličina
  • stimulira mačji osjet mirisa
  • potiče na igru i interakciju
1,80 €
  • za mačke svih uzrasta i veličina
  • stimulira mačji osjet mirisa
  • potiče na igru i interakciju

Dreamies poslastica za mačke s metvicom je ukusna poslastica koja će sigurno obradovati vašeg mačka. Svaka vrećica sadrži 60 grama ove neodoljive poslastice, savršeno dizajnirane kako bi pružile vašem mačku trenutak zadovoljstva.

Glavni adut Dreamies poslastice je njihov neodoljiv okus koji će vašeg mačka potaknuti na igru i interakciju. Ove hrskave i ukusne poslastice dolaze u obliku malih jastučića, što ih čini jednostavnim za konzumaciju i idealnim za igru vašeg mačka. S metvicom kao dodatkom, ove poslastice će dodatno stimulirati mačji osjet mirisa, čineći ih još privlačnijim.

Dreamies poslastice su savršene za mačke svih uzrasta i veličina. Možete ih koristiti kao nagradu za dobro ponašanje, za igru i interakciju s vašim mačkom ili jednostavno kao način da mu pokažete koliko ga volite.

Uz Dreamies poslasticu za mačke s metvicom, vaš mačak će se osjećati voljenim i paženim, a vi ćete uživati u gledanju kako uživa u svakom zalogaju. Isprobajte ih danas i pretvorite svakodnevne trenutke s vašim mačkom u poseban doživljaj.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 39 €, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.