Uvjeti korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA

 

 1. ZOOCITY KLUB je program vjernosti koji vodi društvo UNCONDITIONAL d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Vranjički put 19, OIB: 35671195874 (UNCONDITIONAL).

 

 1. Članom ZOOCITY KLUBA može postati svaka punoljetna osoba koja preda ispunjenu pristupnicu za ZOOCITY KLUB na ZOOCITY prodajnim mjestima ili se registrira na internetskoj stranici www.zoocity.hr.

 

 1. Članstvo podliježe ovim Uvjetima korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA te važećim Općim uvjetima korištenja internetske stranice i Općim uvjetima internetske trgovine.

 

 1. Bodovi koje skupi određeni član Kluba se ne mogu prenositi na drugu osobu, te vrijede do prestanka članstva. 

 

 1. Bodovi glase na donositelja pristupnice ili na osobu registriranu u ZOOCITY KLUB putem on-line registracije. Ako član promijeni podatke, dužan je o tome pisanim putem obavijestiti UNCONDITIONAL.

 

 1. Popunjavanjem pristupnice ili registracijom u ZOOCITY KLUB on-line, član bezuvjetno prihvaća Opće uvjete poslovanja ZOOCITY KLUBA.

 

 1. Prilikom kupnje potrebno je dati svoje ime i prezime ili predočiti članski broj s pristupnice na blagajni prodajnih mjesta UNCONDITIONAL-a (ZOOCITY poslovnice).

 

 1. Za svaku potrošenu kunu, član dobije jedan bod (1kn=1bod). Prikupljeni bodovi se zbrajaju, vidljivi su na na prodajnom mjestu (ZOOCITY poslovnice).

 

 1. Bodovi aktivnih članova nemaju rok trajanja.

 

 1. Bodovi su aktivni 24h nakon kupnje.

 

 1. Prikupljene bodove korisnik može zamijeniti za aktualne pogodnosti predviđene programom ZOOCITY KLUB. Bodovi se skupljaju i na proizvode koji su na akcijskom sniženju, a trošiti se mogu samo na proizvode koji nisu na akcijskom sniženju. Prilikom kupnje u Internet trgovini www.zoocity.hr, bodovi se ne obračunavaju na iznose cijene dostave i iznose fiksne dostave (trošak nadoplate web narudžbe za određene proizvode).

 

 1. Član ostvaruje pravo kupnje posebno označenih proizvoda za članove Kluba na prodajnom mjestu odmah po ispunjenju pristupnice, no za ostvarivanje popusta prilikom kupovine potrebno je prikupiti određen broj bodova.

 

 1. Član može ostvariti posebne popuste nakon što prikupi 500 bodova. Pojedinosti o pogodnostima dostupne su na internetskoj stranici www.zoocity.hr, u tiskanim materijalima i na prodajnim mjestima UNCONDITIONAL-a (ZOOCITY prodavaonice).

 

 1. Prilikom plaćanja gotovinom, debitnom karticom, kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa, Eurocard/Mastercard), odjednom ili na rate, za svaku potrošenu kunu dobije jedan bod (1 kn=1 bod).

 

 1. Za skupljenih 500 bodova moguće je iskoristiti 5% popusta, 1.000 bodova za 10% popusta te 1.500 bodova za 15% popusta.

 

 1. Skupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.

 

 1. Označavanjem odgovarajućeg polja za prihvat Uvjeta korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA na  pristupnici te potpisom iste,  član je sklopio ugovor o članstvu u ZOOCITY KLUBU s društvom UNCONDITIONAL d.o.o. na temelju kojeg UNCONDITIONAL obrađuje osobne podatke člana navedene na pristupnici u svrhu upravljanja programom vjernosti, omogućavanja pogodnosti koje navedeni program pruža, dostavljanja obavijesti o prikupljenim bodovima i pogodnostima. UNCONDITIONAL obrađuje osobne podatke članova kluba i u druge svrhe te po drugim osnovama, ovisno o konkretnom slučaju. Više o obradi Vaših osobnih podataka možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti (Izjava o privatnosti).

 

 1. Ukoliko član nije aktivan 12 mjeseci, tj. ako je minimalno 12 mjeseci prošlo od njegove zadnje kupovine, njegove bodove kao i sve njegove osobne podatke uklanjamo iz svojih sustava, te takvom članu prestaje članstvo u ZOOCITY KLUBU. Bodove koje je član ostvario do trenutka prestanka članstva može iskoristiti u roku od 14 dana od dana prestanka članstva. UNCONDITIONAL će obavijestiti člana kojem je prestalo članstvo u ZOOCITY KLUBU o datumu prestanka članstva i pravu da iskoristi preostale bodove u navedenom roku putem obavijesti upućene članu na kontakt podatke navedene u pristupnici ili prilikom registracije na internet stranici. Ukoliko kontakt podaci člana kojem je članstvo u ZOOCITY KLUBU ukinuto nisu aktualni, odnosno, ako član nije ažurirao svoje kontakt podatke, zbog čega UNCONDITIONAL nije u mogućnosti stupiti u kontakt s takvim članom, a niti se taj član sam javi UNCONDITIONAL-u u roku u kojem ima pravo iskoristiti preostale bodove, smatrat će se kako isti nema namjeru iskoristiti preostale bodove, te će se njegovi bodovi brisati iz evidencije UNCONDITIONAL-a zajedno s ostalim podacima o tom članu.
 2. Ukoliko član nije ažurirao svoje članske podatke, sukladno izmjeni stavke Vrste osobnih podataka koje Voditelj obrade prikuplja i obrađuje objavljenih 05.04.2021. na web stranici zoocity.hr/zastita-osobnih-podataka, odnosno ukoliko nije popunio sva obvezna polja u svom ZOOCITY KLUB profilu, unutar zadanog vremenskog perioda, o kojem je obaviješten putem kontakt podataka koje je dostavio prilikom učlanjenja u ZOOCITY KLUB VJERNOSTI, članstvo takvom članu prestaje vrijediti s 30.06.2022., nakon čega ima pravo od 14 dana za iskorištavanje do tada prikupljenih bodova. Nakon tog perioda njegove bodove kao i sve njegove osobne podatke uklanjamo iz svojih sustava.
 3. UNCONDITIONAL ima pravo bez prethodne najave promijeniti stavke programa ZOOCITY KLUBA ili sam program. Sve izmjene bit će objavljene na internetskoj stranici www.zoocity.hr, a počinju vrijediti 14 dana od datuma objave promjena. Ako član ZOOCITY KLUBA u navedenom roku ne obavijesti UNCONDITIONAL kako ne pristaje na navedene izmjene pisanim putem na e-mail: webshop@zoocity.hr, smatra se da je prihvatio sve izmjene. U slučaju da član kluba obavijesti UNCONDITIONAL kako ne pristaje na izmjene ovih Uvjeta te raskine ugovor o članstvu u ZOOCITY KLUBU, svi bodovi i pogodnosti u tom slučaju moraju se iskoristiti u roku od 14 dana od datuma objave izmjena na zoocity.hr, nakon čega prestaju vrijediti.
 4. Bodovi se ne skupljaju na iznos poklon bona (Bosch bon)
 1. ZOOCITY KLUB je program vjernosti koji vodi društvo UNCONDITIONAL d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 177, OIB: 35671195874 (UNCONDITIONAL).
 2. Članom ZOOCITY KLUBA može postati svaka punoljetna osoba koja se registrira na internetskoj stranici www.zoocity.hr.
 3. Članstvo u programu vjernosti podliježe ovim Uvjetima korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA te važećim Općim uvjetima korištenja internetske stranice i Općim uvjetima internetske trgovine.
 4. Bodovi koje skupi određeni član Kluba se ne mogu prenositi na drugu osobu te vrijede do prestanka članstva.
 5. Bodovi glase na donositelja pristupnice ili na osobu registriranu u ZOOCITY KLUB putem on-line registracije. Ako član promijeni podatke, dužan je o tome pisanim putem obavijestiti UNCONDITIONAL.
 6. Popunjavanjem pristupnice odnosno registracijom u ZOOCITY KLUB on-line, član bezuvjetno prihvaća ove Opće uvjete korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA te Opće uvjete internetske stranice i Opće uvjete internetske trgovine.
 7. Prilikom kupnje potrebno je dati svoje ime i prezime ili predočiti članski broj s pristupnice na blagajni prodajnih mjesta UNCONDITIONAL-a (ZOOCITY poslovnice).
 8. Prikupljeni bodovi se zbrajaju, vidljivi su na prodajnom mjestu (ZOOCITY poslovnice i na ZOOCITY web profile nakon prijave). – Za svakih potrošenih 0,13EUR. Član dobije jedan bod (0,13eur = 1 bod) 
 9. Bodovi vjernosti imaju određeni rok u kojem ih možete iskoristiti. U slučaju da se bodovi ne iskoriste pravodobno (unutar 12 mjeseci od nastanka) bodovi će isteći te biti obrisani iz sustava. 30 dana prije isteka roka korisnik će biti obaviješten o isteku bodova putem email-a ili sms-a..
 10. Bodovi su aktivni 24h nakon kupnje.
 11. Prikupljene bodove korisnik može zamijeniti za aktualne pogodnosti predviđene programom ZOOCITY KLUB. Bodovi se skupljaju i na proizvode koji su na akcijskom sniženju, a trošiti se mogu samo na proizvode koji nisu na akcijskom sniženju. Prilikom kupnje u internet trgovini www.zoocity.hr, bodovi se ne obračunavaju na iznose cijene dostave i iznose fiksne dostave (trošak nadoplate web narudžbe za određene proizvode).
 12. Član ostvaruje pravo kupnje posebno označenih proizvoda za članove Kluba na prodajnom mjestu odmah po ispunjenju pristupnice, no za ostvarivanje popusta prilikom kupovine potrebno je prikupiti određen broj bodova.
 13. Član može ostvariti posebne popuste nakon što prikupi 500 bodova. Pojedinosti o pogodnostima dostupne su na internetskoj stranici www.zoocity.hr, u tiskanim materijalima i na prodajnim mjestima UNCONDITIONAL-a (ZOOCITY prodavaonice).
 14. Prilikom plaćanja gotovinom, debitnom karticom, kreditnim karticama (American Express->Visa Premium, Diners, Visa, Eurocard/Mastercard), odjednom ili na rate, za svaku potrošenu kunu dobije jedan bod (0,13eur=1bod).
 15. Za skupljenih 500 bodova moguće je iskoristiti 5% popusta, 1.000 bodova za 10% popusta te 1.500 bodova za 15% popusta.
 16. Skupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
 17. Označavanjem odgovarajućeg polja za prihvat Općih uvjeta korištenja programa vjernosti ZOOCITY KLUBA na pristupnici te potpisom iste i/ili on-line registracijom obrascu te podnošenjem istog,  član je sklopio ugovor o članstvu u ZOOCITY KLUBU s društvom UNCONDITIONAL d.o.o. na temelju kojeg UNCONDITIONAL obrađuje osobne podatke člana navedene na pristupnici u svrhu upravljanja programom vjernosti, omogućavanja pogodnosti koje navedeni program pruža, dostavljanja obavijesti o prikupljenim bodovima i pogodnostima. UNCONDITIONAL obrađuje osobne podatke članova kluba i u druge svrhe te po drugim osnovama, ovisno o konkretnom slučaju. Više o obradi Vaših osobnih podataka možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti
 18. Iznimno od prethodnih odredbi, UNCONDITIONAL d.o.o. može prema svom nahođenju i unaprijed definiranim parametrima pojedinim članovima ZOOCITY KLUB-a dodijeliti posebni status. U tom slučaju korisnik s posebnim statusom ima stalni popust na nesnižene artikle za kupnju u poslovnicama i webshop-u te ne ostvaruje pravo na skupljanje/korištenje bodova, a prethodno prikupljeni bodovi se od trenutka dodjele posebnog statusa brišu.
 19. Ukoliko član nije aktivan 12 mjeseci, tj. ako je minimalno 12 mjeseci prošlo od njegove zadnje kupovine, njegove bodove ćemo izbrisati iz sustava. Prethodno (minimalno 30 dana prije) ćemo korisnika obavijesti putem email-a i sms-a o isteku bodova na njegovoj kartici ZOOCITY Kluba vjernosti. Brisanjem bodova članu ne prestaje članstvo u ZOOCITY Klubu vjernosti. UNCONDITIONAL će obavijestiti člana u navedenom roku putem obavijesti upućene članu na kontakt podatke navedene u pristupnici ili prilikom registracije na internet Stranici. Ukoliko kontakt podaci člana kojem je članstvo u ZOOCITY KLUBU ukinuto nisu aktualni, odnosno, ako član nije ažurirao svoje kontakt podatke, zbog čega UNCONDITIONAL nije u mogućnosti stupiti u kontakt s takvim članom, a niti se taj član sam javi UNCONDITIONAL-u u roku u kojem ima pravo iskoristiti preostale bodove, smatrat će se kako isti nema namjeru iskoristiti preostale bodove, te će se njegovi bodovi brisati iz evidencije UNCONDITIONAL-a zajedno s ostalim podacima o tom članu.
 20. Ukoliko član promjeni bilo koji podatak (adresa stanovanja, email adresa, prezime, ime, broj telefona) ili podatak o svom ljubimcu na raspolaganju mu stoji opcija Moj zoocity profil putem web stranice gdje može napraviti osvježavanje svojih podataka. Važni podaci su svakako ispravna email adresa (koja mora biti potvrđena prilikom registracije) i broj telefona, radi mogućnosti kontaktiranja člana.
 21. UNCONDITIONAL ima pravo bez prethodne najave promijeniti stavke programa ZOOCITY KLUBA ili sam program. Sve izmjene bit će objavljene na internetskoj stranici www.zoocity.hr, a počinju vrijediti 14 dana od datuma objave promjena. Ako član ZOOCITY KLUBA u navedenom roku ne obavijesti UNCONDITIONAL kako ne pristaje na navedene izmjene pisanim putem na e-mail: webshop@zoocity.hr, smatra se da je prihvatio sve izmjene. U slučaju da član kluba obavijesti UNCONDITIONAL kako ne pristaje na izmjene ovih Uvjeta te raskine ugovor o članstvu u ZOOCITY KLUBU, svi bodovi i pogodnosti u tom slučaju moraju se iskoristiti u roku od 14 dana od datuma objave izmjena na zoocity.hr, nakon čega prestaju vrijediti.
 22. Bodovi se ne skupljaju na iznos poklon bona (Bosch bon)