Beaphar Joint pasta za pse i mačke, 250 g

Šifra proizvoda
B10638

Za zdravlje i regeneraciju zglobova, mišića, tetiva i vezivnog tkiva pasa. Sadrži zelenousnu školjku, glukozamin, hondroitin, vitamin C i vitamin E.

115,00 kn

Za zdravlje i regeneraciju zglobova, mišića, tetiva i vezivnog tkiva pasa. Sadrži zelenousnu školjku, glukozamin, hondroitin, vitamin C i vitamin E.

Beaphar pasta za zdravlje zglobova ukusna je kombinacija prirodnih sastojaka koja se lako primjenjuje, formulirana za jačanje zdravlja zglobova i pomoć u razvoju i održavanju optimalnog zdravlja tetiva i vezivnog tkiva.
Beaphar Joint pasta sadrži glukozamin koji dokazano pomaže u stvaranju hrskavice i podupire prirodnu proizvodnju sinovijalne tekućine te na taj način omogućuje bolju pokretljivost zglobova i ligamenata. Zelenousna školjka u prahu bogat je, prirodni izvor kondroitina, koji pomaže pri regeneraciji i održavanju zdrave hrskavice te osigurava optimalnu koncentraciju omega 3 masnih kiselina. Dodani vitamin C podupire zdravlje imunološkog sustava, pridonosi sintezi kolagena i normalnoj funkciji hrskavice. Vitamin E štiti stanice od oksidativnog stresa.

Preporučena dnevna doza:
Za pse do 5 kg - 3,5 g
Za pse od 5 do 10 kg - 7 g
Za pse 10-25 kg - 10 g
Za pse iznad 25 kg - 15 g

Siguran Odabir!
Donesemo ti sve od vrata do vrata po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 300 kn, dostava je besplatna.

Ako hranu neće, vrati ostatak vreće :)

Bitno nam je da tvoj ljubimac dobije ono što mu treba. Stoga, ako neće kupljenu hranu, vrati nam vreću s više od 80% sadržaja i možeš uzeti novu, punu.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.