Beaphar Toothpaste pasta za zube s okusom jetre, 100 g

Šifra proizvoda
B15317

Pasta za zube, za pse i mačke, okusa jetrice. Enzimi u pasti razgrađuju plak i uništavaju bakterije u usnoj šupljini. Redovitom uporabom sprječava neugodan zadah.

5,97 €

Pasta za zube, za pse i mačke, okusa jetrice. Enzimi u pasti razgrađuju plak i uništavaju bakterije u usnoj šupljini. Redovitom uporabom sprječava neugodan zadah.

Beaphar Toothpaste je posebno formulirana zubna pasta za mačke i pse čijom se redovitom upotrebom smanjuje neugodan zadah iz usta te sprječava nastajanje plaka i kamenca. Zahvaljujući mesnom okusu jetrice ljubimci rado prihvaćaju pastu te redovito pranje zubi može postati zabavan dio rutine s tvojim ljubimcem. Četkanjem se uklanjaju naslage plaka, a zatim posebna formula s dva enzima djeluje protiv loših bakterija i razgrađuje skriveni plak.

Primjena:

Za optimalno čišćenje zubi tvog ljubimca uz pastu savjetuje se korištenje Beaphar četkice za zube. Prvi put kada četkate zube ljubimcu, pustite ga da se upozna s pastom. Nanesite malu količinu na prst i pustite da ga pas ili mačka poliže. Većina kućnih ljubimaca uživat će u ukusnom okusu jetrice. Zatim navlažite četkicu i nanesite malo paste te pustite da je ljubimac ponovno okusi. Nježno podignite gornju usnicu kako biste oprali nekoliko zuba. Tijekom prvog tretmana očistite samo nekoliko očnjaka i kutnjaka. S obzirom da je zubno meso osjetljivije oko sjekutića, te zube ostavite do sljedećeg četkanja. Postepeno četkajte sve dok ne operete sve zube i tvoj pas ne bude opušten i zadovoljan postupkom. Pazite da ljubimac nakon četkanja uvijek ima na raspolaganju svježu vodu za piće.

 

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.