Beaphar Toothpaste pasta za zube s okusom jetre, 100 g

39,99 kn
Uskoro Dostupno
Šifra proizvoda
B15317

Pasta za zube, za pse i mačke, okusa jetrice. Enzimi u pasti razgrađuju plak i uništavaju bakterije u usnoj šupljini. Redovitom uporabom sprječava neugodan zadah.

Beaphar Toothpaste je posebno formulirana zubna pasta za mačke i pse čijom se redovitom upotrebom smanjuje neugodan zadah iz usta te sprječava nastajanje plaka i kamenca. Zahvaljujući mesnom okusu jetrice ljubimci rado prihvaćaju pastu te redovito pranje zubi može postati zabavan dio rutine s tvojim ljubimcem. Četkanjem se uklanjaju naslage plaka, a zatim posebna formula s dva enzima djeluje protiv loših bakterija i razgrađuje skriveni plak.

Primjena:

Za optimalno čišćenje zubi tvog ljubimca uz pastu savjetuje se korištenje Beaphar četkice za zube. Prvi put kada četkate zube ljubimcu, pustite ga da se upozna s pastom. Nanesite malu količinu na prst i pustite da ga pas ili mačka poliže. Većina kućnih ljubimaca uživat će u ukusnom okusu jetrice. Zatim navlažite četkicu i nanesite malo paste te pustite da je ljubimac ponovno okusi. Nježno podignite gornju usnicu kako biste oprali nekoliko zuba. Tijekom prvog tretmana očistite samo nekoliko očnjaka i kutnjaka. S obzirom da je zubno meso osjetljivije oko sjekutića, te zube ostavite do sljedećeg četkanja. Postepeno četkajte sve dok ne operete sve zube i tvoj pas ne bude opušten i zadovoljan postupkom. Pazite da ljubimac nakon četkanja uvijek ima na raspolaganju svježu vodu za piće.

 

Više informacija
Brand Beaphar
© 2020 Zoo City. Sva prava zadržana.