Bio-Groom sprej za pse Mink Oil, 355 ml

194,99 kn
Uskoro Dostupno
Šifra proizvoda
BG30712

Bio-Groom Mink Oil je visokokvalitetni sprej za instant sjaj dlake Vašeg ljubimca. Obogaćen je vitaminom E i uljem nerca koji prodiru u dubinu dlake i samo jednim nanosom daju prekrasan sjaj krznu.

Temeljito njeguje dlaku i kožu te sadrži zaštitne faktore koji pomažu u zaštiti dlake od oštećenja, izbjeljivanja, isušenja i lomljenja na suncu. Potiče zdrav razvoj i rast dlake, čineći dlaku lakom za održavanje što je posebno bitno prilikom pripreme za izložbe. Sprej nije mastan i ne lijepi dlaku te ne sadrži aerosol.
Ne utječe na djelotvornost sredstava za vanjske parazite. Preporučuju ga vrhunski uzgajivači i profesionalni groomeri diljem svijeta.
100% je biorazgradiv i siguran za okolinu.

Primjena:
Dobro protresite prije upotrebe. Lagano raspršite po cijelom krznu. Jednostavno prođite četkom ili umasirajte jagodicama prstiju. Koristite prema potrebi za održavanje zdrave kože i dlake.
Može se koristiti kao regenerator na način da se pomiješa 1 dio Bio-Grom Mink Oil spreja s 3 ili 4 dijela tople vode. Otopinu temeljito nanesite na krzno, a zatim polako isperite mlakom vodom.

© 2020 Zoo City. Sva prava zadržana.