GimCat poslastica za mačke sa sirom i taurinom 60 g

Šifra proizvoda
GIM012
Gimcat poslastica Nutri Pockets sa sirom i taurinom dopunska je hrana za odrasle mačke Bez dodanog šećera Bez umjetnih bojila i aroma
1,73 €
Gimcat poslastica Nutri Pockets sa sirom i taurinom dopunska je hrana za odrasle mačke Bez dodanog šećera Bez umjetnih bojila i aroma

Gimcat Poslastica Nutri Pockets sa sirom i taurinom dopunska je hrana za mačke. GimCat Nutri Pockets hrskavi su jastučići s ukusnim punjenjem. Taurin je iznimno važna hranjiva tvar za mačke. Mačje tijelo ne proizvodi dovoljno taurina; stoga je nužno osigurati da ga dobiju iz hrane, važan je za vid i pomaže u održavanju normalnog rada srca. 

SASTOJCI:
Žitarice, meso i životinjske prerađevine, ulja i masti, ekstrakti biljnih bjelančevina, mlijeko i mliječne prerađevine (4% sir), biljne prerađevine, minerali.

ANALITIČKI SASTAV:
Bjelančevine 31,0%, sadržaj masti 20,0%, sirovi pepeo 5,0%, sirova vlakna 1,5%, vlaga 9,0%. Dodaci po 1 kg / Nutritivni dodaci: vitamin A (3a672a): 9000 IU, vitamin D3 (3a671): 630 IU, vitamin E (3a700): 90 mg, taurin: 1000 mg/мг. 

Upute za hranjenje:
Do 20 komada dnevno

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 39 €, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.