Tko smo mi?

Mi brinemo o ljubimcima, bili oni veliki ili mali, sa šapama ili bez njih, krilima ili perajama – sve ih jednako volimo i ono najvažnije: sve što radimo, radimo iz ljubavi za ljubimce. Znamo da i ti voliš kućne ljubimce, inače ne bi bio ovdje i pratio rad ZOOCITY-ja.


No, što ti možemo reći o sebi?


Mi smo hrvatska tvrtka koja neprestano osluškuje tvoje, ali i potrebe drugih ljubitelja ljubimaca. Neprestano radimo na usavršavanju i edukaciji, samim time okupili smo i najbolji tim stručnjaka i veterinara koji ti u svakom trenutku mogu dati potrebne savjete i informacije za tvog ljubimca. Mi smo dinamična i vesela ekipa koja voli i zna svoj posao, koja kontinuirano uči i trudi se iskoristiti to znanje kako bi tvom ljubimcu pružila sve što mu treba.

Nitko nam ne uvjetuje što da ti ponudimo, već sami pronalazimo i osiguravamo robu visokih standarda koju želiš, a tvoj ljubimac treba. Pri tome, kod nas stvari ne idu „kao na traci“, osobno pregledavamo robu koju ti šaljemo i vodimo računa o svakom najmanjem detalju kako bi ti i tvoj najbolji prijatelj bili sretni.

Neprestano tražimo nove načine kako da ti olakšamo kupnju, pa smo tako pokrenuli i novi webshop kako bi što brže i jednostavnije nabavio sve za svog ljubimca.

Uživamo u radu i komunikaciji s ljudima. Stoga, slobodno nam se javi putem Facebook stranice, pošalji nam e-mail ili nas nazovi kako bi zajedničkim snagama osigurali sve za tvog ljubimca.

A do tada, mi i dalje nastavljamo s radom i činimo sve kako bi asortiman učinili velikim i raznovrsnim, te se veselimo skorom zajedničkom susretu s tvojom njuškicom u nekoj od naših trgovina.

Tvoj
ZOOCITY