Dostupno
Ocjenjivanje:
20 % of 100

Premiere Multicat XL pijesak za mačke, 12 l

Šifra proizvoda
FTN452

Premiere Multicat XL grudajući pijesak za mačke s ugodnim svježim mirisom
Posebno razvijen za kućanstva s više dugodlakih mačaka
Grublje granule manje se lijepe za dlaku i šape i smanjuju raznošenje pijeska za 50%
S aktivnim ugljenom za suzbijanje neugodnih mirisa
Antibakterijski učinak sprječava širenje bakterija

17,00 €

Premiere Multicat XL grudajući pijesak za mačke s ugodnim svježim mirisom
Posebno razvijen za kućanstva s više dugodlakih mačaka
Grublje granule manje se lijepe za dlaku i šape i smanjuju raznošenje pijeska za 50%
S aktivnim ugljenom za suzbijanje neugodnih mirisa
Antibakterijski učinak sprječava širenje bakterija

Premiere Multicat XL vrhunski je grudajući pijesak za mačke s ugodnim svježim mirisom. Pijesak je posebno razvijen za kućanstva s više dugodlakih mačaka jer se pijesak grublje teksture ne lijepi za dugu dlaku i šape. Sredstvo Aromaguard pruža dugotrajnu zaštitu od bakterija kako bi i kućanstva s više mačaka ostala čista i higijenska. Zahvaljujući svojem posebnom sustavu za suzbijanje neugodnih mirisa s aktivnim ugljenom, Multi-Cat Carbon Control XL prikladan je za upijanje neugodnog mirisa urina i u kućanstvima s jednom mačkom. Visokoučinkoviti aktivni ugljen ima posebnu molekularnu strukturu koja upija neugodne mirise u pore ugljena. Aktivni ugljen je potpuno prirodni proizvod izrađen od održivih organskih sirovina, posebno obrađen tako da ne ostavlja mrlje pa šape ostaju čiste.
Ultra upijajući – čvrste grudice. Prirodan je proizvod velike snage upijanja izrađen od prirodne gline (bentonit). Grublje granule mogu upiti količinu vlage koja je nekoliko puta teža od samih granula i odmah „zarobiti“ urin unutar grudica, što znači da u posudi za pijesak ne ostaju nikakvi ostaci, a time ni neugodni mirisi. Dugotrajna antibakterijska zaštita. Pijesak ostaje svjež dulje vremena u usporedbi s tradicionalnim pijeskom za mačke. Antibakterijski učinak sprječava širenje bakterija koje uzrokuje neugodne mirise. Ispitivanja dokazuju da bakterije nemaju izgleda u borbi protiv pijeska Multi-Cat Carbon Control XL. Dok se bakterije mogu jako proširiti u tradicionalnim pijescima nakon 12 sati, u pijesku Multi-Cat Carbon Control XL nije utvrđen značajan rast bakterija čak ni nakon 72 sata. Njegov svježi miris obogaćen je sredstvom Aromaguard koje sprječava rast bakterija. Zahvaljujući krupnim granulama gotovo ne stvara prašinu. Stoga je posebno pogodan za mačke koje imaju osjetljiv dišni sustav i šape. Štoviše, pri punjenju posude za pijesak nastaje vrlo malo prašine na podovima i namještaju.

Upute za upotrebu:
1. Napunite posudu pijeskom u visini od približno 6 do 8 cm.
2. Svakodnevno uklanjajte krute čestice i grudice.
3. Nadopunite potrebnom količinom svježeg pijeska.
4. Potpuno zamijenite pijesak nakon oko 2 tjedna.

Preporuka:
Ako imate podno grijanje, posudu za pijesak postavite na izolacijski sloj drveta ili polistirena kako bi se spriječio mogući nastanak neugodnih mirisa.

Savjet:
Ako mačka odmah ne prihvati novi pijesak, budite strpljivi ili pri prvoj upotrebi pomiješajte s pijeskom na koji je naviknuta.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 34 € / 256,17 kn, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.