Royal Canin Cat Ultra Light u umaku vrećice 85 g

Šifra proizvoda
11033

Royal Canin Cat Ultra Light u umaku je mokra hrana za odrasle mačke. Riječ je o tankim kriškama mesa u umaku. Za održavanje optimalne tjelesne težine.

1,65 €

Royal Canin Cat Ultra Light u umaku je mokra hrana za odrasle mačke. Riječ je o tankim kriškama mesa u umaku. Za održavanje optimalne tjelesne težine.

Održavanje optimalne težine mačke u skladu s njezinom dobi i pasminom vrlo je važno, no to ponekad može biti vrlo teško. Međutim, ne moraš svojoj mački smanjiti unos hrane kako bi kontrolirao njezinu težinu, sve dok je ono čime je hraniš prilagođeno njezinim specifičnim potrebama. Royal Canin Cat Ultra Light u umaku pomaže u smanjenju unosa kalorija kod mačaka za čak 19% kako bi se ograničilo dobivanje na težini i održala zdrava tjelesna težina. Hranjive tvari također su obogaćene L-karnitinom za potporu i stimulaciju zdravog i brzog metabolizma. Prilikom konzumacije određene vrste hrane za održavanje zdrave težine, prehrana mačke ima važnu ulogu u održavanju mišićne mase i optimalne razine masti. Zato hrana sadrži visoku razinu bjelančevina kako bi se doprinijelo mišićnoj masi, koja je – uz smanjenje kalorija – potrebna za ograničavanje dobivanja na težini. To dovodi do vitkog, zdravog tijela mačke. Osim toga, hranjive tvari u ovoj hrani podržavaju zdrav mokraćni sustav za održavanje zdravog rada mokraćnog mjehura.

SASTOJCI:
Meso i derivati životinjskog porijekla, žitarice, derivati biljnog porijekla, ekstrakti biljnih proteina, minerali. Dodaci (po kg): Prehrambeni dodaci: Vitamin D3: 180 IU, E1 (Željezo): 5 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Bakar):2,3 mg, E5 (Mangan): 1,5 mg, E6 (Cink): 15 mg.

ANALITIČKI SASTAV:
Sirove bjelančevine 10%, sirova ulja i masti 2,1%, sirovi pepeo 1,6%, sirova vlakna 1,5%, vlaga 82,5%, L-karnitin 35 mg/kg.

Siguran odabir!
GLS dostava unutar 1-3 dana po cijeloj Hrvatskoj :)

Za narudžbe iznad 39 €, dostava je besplatna.

Akcije za članove ZOOCITY Kluba vjernosti :)

Popusti na suhu hranu, pijesak za mačke i poslastice. Saznaj više OVDJE.

Ako trebaš savjet ili pomoć, tu smo :)

Pitaj naše veterinare za savjete oko ljubimca... Ili naše kolege iz podrške za bilo što vezano uz pošiljku ili plaćanje.